Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ακόμα πιο όμορφη και ατμοσφαιρική η Αγία Πελαγία τη νύχτα!

Ακόμα πιο όμορφη και ατμοσφαιρική η Αγία Πελαγία τη νύχτα!

Έπειτα από την ολοκλήρωση όλων των δοκιμών, φωτίστηκε και εντυπωσιάζει πλέον και τη νύχτα, ο κόλπος της Αγίας Πελαγίας.

Ένα έργο μοναδικό στην Ελλάδα, με πολλές δυσκολίες, τεχνικές και γραφειοκρατικές, στο οποίο έπρεπε να αντιμετωπιστούν ακόμα και δολιοφθορές, ολοκληρώθηκε και αποσπά τα θετικά σχόλια των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο, προϋπολογισμού 79.500 €, περιλαμβάνει ένα υποβρύχιο δίκτυο φωτισμού στις δυο άκρες του κόλπου και σε απόσταση έως 50 μ. από την ακτή, με την τοποθέτηση 30 προβολέωνLED σε βάθος από 0,5 έως 1 μ., οι οποίοι φωτίζουν τις νύχτες τα βράχια, δίνοντας ένα αισθητικά πανέμορφο αποτέλεσμα. Λόγω του αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της περιοχής, οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν και με την παρουσία ειδικού αρχαιολόγου δύτη, ο οποίος και φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Out of the blue Capsis Hotel, την δ/νση του οποίου η Δημοτική Αρχή και δημόσια θα ήθελε να ευχαριστήσει.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που δίνει στην πανέμορφη Αγία Πελαγία, μια διαφορετική νυχτερινή εικόνα. Ένα έργο δύσκολο στο οποίο έπρεπε να αντιμετωπίσουμε πολλά, το οποίο και αναβάθμισε έναν άκρως ελκυστικό, τουριστικό προορισμό του Δήμου μας. Γι’ αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη και Δημήτρη Ανδρουλάκη αντίστοιχα, όπως και όλα τα μέλη του συμβουλίου της, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αχλάδας Γιώργο Πεδιώτη και όλα τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας, καθώς επίσης και τους συνεργάτες μου στην τεχνική υπηρεσία, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που για πολλοστή φορά κατάφεραν».

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων – Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες – από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

Έκοψαν το καλώδιο πριν προλάβει να φωτιστεί η Αγία Πελαγία

neakriti.gr Απίστευτη δολιοφθορά στον υποβρύχιο φωτισμό που τοποθετήθηκε για να φωτίσει τον κόλπο της Αγίας …

Σχόλια

Font Resize