Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αγία Γαλήνη: Επιβολή προστίμου σε ιδιοκτήτη σκάφους πού προσπαθούσε να μεταφέρει παράνομα τουρίστες

Αγία Γαλήνη: Επιβολή προστίμου σε ιδιοκτήτη σκάφους πού προσπαθούσε να μεταφέρει παράνομα τουρίστες

Το περιστατικό έγινε στην Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου και η παράβαση διαπιστώθηκε από άνδρες του λιμενικού σε συνεργασία με προσωπικό της ΔΟΥ.

Σε επιβολή προστίμου προχώρησαν από κοινού λιμενικό και εφορία σε ιδιοκτήτη σκάφους ο οποίος προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα τουρίστες.

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του λιμενικού:

Κατά τη διενέργεια ελέγχου απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου σε συνεργασία με προσωπικό Δ.Ο.Υ. της περιοχής, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ” Ν.Ρ. 15, το οποίο δραστηριοποιείται στον λιμένα Αγίας Γαλήνης, ζητούσε χρηματικό ποσό από επιβάτες, προκειμένου να τους μεταφέρει στις νήσους Παξιμάδια, χωρίς να υπάρχει συσχέτιση τους με τον ναυλωτή και χωρίς να εκδίδει κάποιο φορολογικό στοιχείο.

 

Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής  διοικητικών κυρώσεων δυνάμει του Ν.4256/2014, ενώ συνεχίζεται ο φορολογικός έλεγχος του ιδιοκτήτη του εν λόγω σκάφους.

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Πρώτη καταδίκη με φυλάκιση για «πληρωμένες» κριτικές στην TripAdvisor

tornosnews.gr Με εννέα μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 8.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την ιταλική Δικαιοσύνη ιδιοκτήτης …

Σχόλια

Font Resize