Breaking News
Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Αγαπημένη καρμπονάρα από τους ειδικούς!

Αγαπημένη καρμπονάρα από τους ειδικούς!

Εύκολη, γρήγορη και πάντα επίκαιρη η καρμπονάρα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα συνδυασμό λίγο πιο ιδιαίτερων γεύσεων!

ΥΛΙΚΑ

200 γραμμάρια καπνιστή πανσέτα κομμένο σε κυβάκια

120 ml. νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών

200 γραμμάρια εβαπορέ

¼ μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό

500 γραμμάρια μακαρόνια

Αλάτι-πιπέρι

Παρμεζάνα για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά για 10 λεπτά σε αρκετό αλατισμένο νερό. Μόλις ετοιμαστούν τα σουρώνουμε και κρατάμε 120ml. από το νερό.

Καίμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε την καπνιστή πανσέτα και της δίνουμε χρώμα χωρίς να την ανακατεύουμε συνέχεια.
Προσθέτουμε το νερό από τα ζυμαρικά και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ, αλάτι, πιπέρι, τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε για 4 λεπτά μέχρι να δέσει η κρέμα.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά ρίχνουμε μαϊντανό, τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων – Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες – από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

Κανελόνια με γέμιση από κιμά και μπεσαμέλ

mamapeinao.gr Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ από τον Τάσο Αντωνίου. Μία απίθανη συνταγή με λαχταριστά …

Σχόλια

Font Resize