Αρχική / NEWS VIDEOS / Άφαντες παραμένουν η Ντέσι και η Τόνια που εξαφανίστηκαν στο Ρέθυμνο

Άφαντες παραμένουν η Ντέσι και η Τόνια που εξαφανίστηκαν στο Ρέθυμνο

Κορυφώνεται η αγωνία για τις δύο γυναίκες που εξαφανίστηκαν με διαφορά λίγων ημερών στο Ρέθυμνο. Τόσο η Ντέσι, όσο και η Τόνια δεν έχουν δώσει σημεία ζωής με τα ερωτηματικά να πλανώνται μαζί με τους φόβους φίλων και συγγενών για τη ζωή τους. Ιδιαίτερα πολύπλοκη η υπόθεση της Τόνιας Ζόεβα και των δύο αντρών που φέρεται να γνωρίζουν κάτι παραπάνω, χωρίς να μπορεί αυτό μέχρι στιγμής να αποδειχθεί.

Η αγωνία και τα γιατί παραμένουν χαραγμένα στους συγγενείς και τους φίλους της Ντέσι και της Τόνιας που διέμεναν στο Ρέθυμνο και ακόμη αγνοούνται. Σοκαρισμένη μια φίλη και των δύο γυναικών που μέσα σε λίγες μέρες, εξαφανίστηκαν τόσο η 37χρονη Ντέσι Ιλίεβα, εγκυμονούσα στον 4ο μήνα κύησης, όσο και η 38χρονη Τόνια Ζόεβα, μητέρα ανήλικου κοριτσιού. Λίγες ώρες πριν κολυμπούσαν αμέριμνες με την Τόνια στην παραλία στα Μισίρια, μετά έφαγαν σε μια ταβέρνα και εκεί τις συνάντησε ο Έλληνας φίλος της αγνοούμενης.

Η αδελφή της Τόνιας, μίλησε μαζί της για τελευταία φορά στις 30 Απριλίου στα γενέθλιά της. Η Τόνια της είχε μιλήσει για τον Σύριο πρώην φίλο της και τον είχε χαρακτηρίσει ως ένα προβληματικό και ύποπτο άτομο. Τον συναντούσε στο Ρέθυμνο, δεν της φερόταν καλά, την κακοποιούσε, της έκλεβε χρήματα, κινητά, έκρυβε τα προσωπικά της έγγραφα, για να μην φύγει στο εξωτερικό.

Περίπλοκη η σχέση της Τόνιας και με τον Έλληνα φίλο της. Οι δύο άνδρες είχαν εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις όταν ενημερώθηκαν από δημοσιογράφο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ότι οι συγγενείς της ζήτησαν να ερευνηθεί η εξαφάνισή της. Ο Έλληνας δεν θέλησε καθόλου να μιλήσει και έκλεισε απότομα το τηλέφωνο. Ο Σύριος ισχυρίστηκε ότι την συνάντησε για τελευταία φορά περίπου δύο εβδομάδες πριν χαθεί.

Check Also

Amber Alert – Αγωνία για την τύχη δύο κοριτσιών που εξαφανίστηκαν

thestival.gr Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize