Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / 20 χρόνια δακτύλιος, 20 χρόνια.. παραβάσεις!

20 χρόνια δακτύλιος, 20 χρόνια.. παραβάσεις!

daktulios2 (2)Μπορεί ο δακτύλιος να επιβάλλεται κάθε καλοκαίρι στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου εδώ και 20 χρόνια, όμως παραβιάζεται ακόμα και σήμερα καθημερινά. Από αύριο όμως τέρμα τα ψέμματα καθώς τίθενται σε λειτουργία οι μπάρες  και όσοι δικαιούχοι δεν έχουν συντονίσει τα τηλεχειριστήριά τους, δε θα δουν τις μπάρες να ανυψώνονται για να περάσουν.

Αναρίθμητες είναι οι παραβιάσεις του δακτυλίου, παρά το τσουχτερό πρόστιμο των 200 ευρώ, καθώς δεν υπάρχει κάποιος να ελέγξει την κατάσταση και να βεβαιώσει πρόστιμα, οπότε το πεζοδρόμιο γίνεται διάβαση δικύκλων, ενώ πολλές φορές παρατηρείται και αντίθετη κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους του ιστορικού κέντρου του Ρεθύμνου.

kontaxakis

Συνήθεις ύποπτοι σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Ρεθύμνου, Νίκο Κονταξάκη, είναι οι επαγγελματίες και το προσωπικό επιχειρήσεων της παλιάς πόλης.

daktulios2 (1)

Ο δακτύλιος ισχύει από 1 Απριλίου – 30 Οκτωβρίου.

 

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Κρήτη: 24χρονος ο δράστης των διαρρήξεων σε αυτοκίνητα

Εξιχνιάστηκαν, σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου, τέσσερις υποθέσεις κλοπών και  δύο απόπειρες  κλοπών …

Σχόλια