Αρχική / NEWS VIDEOS / 12 εργαζόμενοι στον τομέα καθημερινότητας για 101 οικισμούς και την  πόλη του Ρεθύμνου

12 εργαζόμενοι στον τομέα καθημερινότητας για 101 οικισμούς και την  πόλη του Ρεθύμνου

Σωρός τα προβλήματα καθημερινότητας στο Ρέθυμνο και το προσωπικό του Δήμου λιγοστό. Έκκληση στους δημότες απευθύνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Δημήτρης Λελεδάκης, ώστε να προσέχουν τη δημοτική περιουσία, μακριά από βανδαλισμούς που κοστίζουν για όλους, όπως και να αναφέρουν τις όποιες φθορές για την γρήγορη αποκατάστασή τους.

Στο μισό έχει μειωθεί το προσωπικό του τομέα καθημερινότητας στον δήμο Ρεθύμνου, την πιο κρίσιμη εποχή του έτους, το καλοκαίρι με τους χιλιάδες επισκέπτες. Μετά βίας ξεπερνούν τους 10 οι υπάλληλοι που ασχολούνται με θέματα καθημερινότητας στους 101 οικισμούς και την  πόλη του Ρεθύμνου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθημερινότητας του δήμου Ρεθύμνου, Δημήτρης Λελεδάκης, απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μην προχωρούν σε βανδαλισμούς της δημοτικής περιουσίας, όπως πχ με παράνομες αφισοκολλήσεις, γκράφιτι, καταστροφή κολονακίων και άλλους τρόπους, πρακτικές που κοστίζουν ακριβά για το σύνολο των δημοτών που καλούνται μέσα από τα δημοτικά τέλη να πληρώσουν τα σπασμένα, αντί για να είναι τα δημοτικά τέλη, όντως ανταποδοτικά σε πιο γόνιμες παρεμβάσεις.

Οι πολίτες του Ρεθύμνου καλούνται να επικοινωνούν με την τεχνική υπηρεσία του δήμου στο τηλέφωνο 28.310 – 40.002, έτσι ώστε έγκαιρα να επιλαμβάνονται οι αρμόδιες υπηρεσίες των όποιων προβλημάτων προκύψουν και επιζητούν άμεση λύση, κάτι που πολλές φορές δε συμβαίνει και το δημοτικό σύστημα δηλώνει άγνοια για τα προβλήματα που χρονίζουν.

Check Also

Ρέθυμνο – Ξεκίνησε το κοινωνικό στέκι ΑμεΑ – Ένα σημαντικό βήμα για την αξιοπρεπή εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση τους

H επιστολή για την έναρξη μια νέας δομής από το Σύλλογο γονέων κηδεμόνων και Φίλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize