Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Όχι περαιτέρω εξαθλίωση των συνταξιούχων – Οι κόκκινες γραμμές

Όχι περαιτέρω εξαθλίωση των συνταξιούχων – Οι κόκκινες γραμμές

Ως εδώ και μη παρέκει δηλώνουν οι συνταξιούχοι οι οποίοι βλέπουν νέα επώδυνα μέτρα στον ορίζονται και καλούν την κυβέρνηση: «Το λογαριασμό να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες και όχι οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι».

kotsaridis

Οι κόκκινες γραμμές σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρεθύμνου, Λευτέρη Κοτσαρίδη, είναι η μη περαιτέρω μείωση συντάξεων, αλλά η αποκατάσταση των περικοπών από τις κυβερνήσεις των μνημονίων, ενώ σε ό,τι αφορά την υγεία θεωρούν ότι ήδη πληρώνουν αρκετά για την υγειονομική τους περίθαλψη χωρίς αντίκρυσμα καθώς πολλοί συνταξιούχοι μένουν ακόμη και χωρίς τα φάρμακά τους λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης και της υποστελέχωσης νοσοκομείου και ιατρείων ΠΕΔΥ.

Οι συνταξιούχοι επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και στο ευρώ, ακόμη και με επώδυνη συμφωνία, υπενθυμίζουν όμως, ότι οι πολιτικές λιτότητας 5 χρόνια τώρα, έχει φανεί στην πράξη, ότι δεν αποδίδουν παρά μόνο βλάπτουν την οικονομία και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

Σε νέες κινητοποιήσεις με τη συμμετοχή εργαζομένων και του συνόλου της κοινωνίας καλούν οι συνταξιούχοι, σε περίπτωση που τα διαφαινόμενα νέα σκληρά μέτρα, πάρουν το δρόμο της ψήφισης από την ελληνική βουλή.

syntaxiouhoi

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου: «Όλες και όλοι στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς»

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά Από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο του 1886 …

Σχόλια

Font Resize