Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης» και στο Περιστέρι!

«Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης» και στο Περιστέρι!

xalkiadakis geuseis kritis peristeri (1)

Οι λάτρεις της Κρητικής διατροφής αψήφησαν τον βροχερό καιρό, και γιόρτασαν μαζί μας το άνοιγμα του 3ου καταστήματος στην Αθήνα.

Με παραδοσιακά εδέσματα, κρασί, ρακή, Κρητική μουσική και χορό πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης» στο Περιστέρι, ακολουθώντας τα βήματα των 2 πρώτων καταστημάτων της Γλυφάδας και του Χαλανδρίου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, πραγματοποιήθηκε η απονομή του πιστοποιητικού «Κρητικό Μπακάλικο» από την Περιφέρεια Κρήτης δια του εκπροσώπου της κ. Χνάρη Μανόλη – προέδρου της Αγροδιατροφικής. Με αυτή την πιστοποίηση η περιφέρεια τοποθετεί στα καταστήματα Γεύσεις Κρήτης Χαλκιαδάκης το σήμα Crete – Land of Values πιστοποιώντας την προώθηση αμιγώς κρητικών προϊόντων εγκεκριμένων παραγωγών, την ποιότητα και την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων με βάση το σύμφωνο ποιότητας της περιφέρειας Κρήτης.»
Τα παντοπωλεία «Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης» είναι η υλοποίηση μιας ιδέας που γεννήθηκε στον κ. Μηνά Χαλκιαδάκη ώστε τα Κρητικά προϊόντα να αναδειχθούν σε νέες αγορές και να μπουν στα σπίτια των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος της Χαλκιαδάκης – Γεύσεις Κρήτης Χριστίνα Χαλκιαδάκη: «Το κάναμε με αγάπη και μεράκι και αγάπη και ο κόσμος ανταποκρίνεται πάρα πολύ σε αυτήν την προσπάθεια. Κρητικοί και μη έρχονται να ταξιδέψουν στο νησί μας μέσα από τις Γεύσεις Κρήτης και να ξαναζήσουν όμορφες αναμνήσεις».
Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα Γεύσεις Κρήτης στην Αθήνα, μετά το άνοιγμα στο Χαλάνδρι και τη Γλυφάδα, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα στην διεύθυνση www.kritis.gr απ’ όπου μπορούν οι πελάτες μας να πραγματοποιούν τις αγορές τους.

xalkiadakis geuseis kritis peristeri (2)

Σοφία Πολίτη

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρόεδρο του συλλόγου Κρητών Μόντρεαλ

Την ενδυνάμωση των σχέσεων της Κρητικής Ομογένειας στο Καναδά με το τόπο καταγωγής τους την …

Σχόλια

Font Resize