Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φώφη Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η πυξίδα εξόδου από την κρίση»
Φώφη Γεννηματά Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ

Φώφη Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η πυξίδα εξόδου από την κρίση»

Γνωρίζουμε την πάσα αλήθεια και δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες, δήλωσε από το Ρέθυμνο, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Κάθε ψήφος είναι σημαντική, για να προκύψει κυβέρνηση τετραετίας, γιατί ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (GREXIT), μπορεί να είναι πλέον μη αναστρέψιμος.

Κάλεσε τους ψηφοφόρους να αποδυναμώσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ ως τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα να έχει δύναμη στη διαπραγμάτευση και να μην αποτελέσει ουρά και δεκανίκι, αφού «πάθαμε και μάθαμε», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.

Το ΠΑΣΟΚ έχει θετικές πράσινες γραμμές και όχι κόκκινες που γίνονται ροζ. Η μεταρρύθμιση και ο εκσυγχρονισμός είναι στο DNA του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα αποτελέσει τον ισορροπιστή και την πυξίδα στο κέντρο, ανάμεσα σε δεξιά και αριστερά.

Φώφη Γεννηματά Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ
Φώφη Γεννηματά Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ

fofi gennimata rethymno (6) fofi gennimata rethymno (5) fofi gennimata rethymno (4) fofi gennimata rethymno (3) fofi gennimata rethymno (2) fofi gennimata rethymno (1)

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ολική επαναφορά για τη Δημοκρατική Παράταξη

tanea.grΤη μεγάλη επιστροφή της δημοκρατικής παράταξης αναδεικνύουν τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα που ακολουθούν την εκλογή …

Σχόλια