Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / ΦΩΤΟΣ: Στα Ζωνιανά το 30ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Μυλοποταμιτών

ΦΩΤΟΣ: Στα Ζωνιανά το 30ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Μυλοποταμιτών

Ο Άγιος Μάμας, η Ελεύθερνα και το Δαμαβόλου έλαβαν φέτος τα βραβεία των 3 καθαρότερων χωριών της περιοχής του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου. Πλήθος φορέων και πολιτών από την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο συμμετείχαν σήμερα στις εργασίες του 30ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Μυλοποταμιτών που φιλοξενήθηκε φέτος στα Ζωνιανά. Στο επίκεντρο τέθηκαν τα προβλήματα και οι προβληματισμοί για το μέλλον της Ρεθεμνιώτικης υπαίθρου με αιχμή του δόρατος το περιβάλλον και την ανάπτυξη, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποταμιτών, Σπύρο Φακιδάρη.

spuros fakidaris

Η Κοσμήτορας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, Αργυρή Παρασύρη Μπάουερ τόνισε την ανάγκη να δοθούν κίνητρα για την ανάπτυξη του τόπου μέσω προγραμμάτων που θα ενθαρρύνουν την επιμόρφωση των κατοίκων για την αξιοποίηση της υπαίθρου αγροτικά, πολιτιστικά και σε όλα εν γένει τα επίπεδα.

argiri parasiri bauer

(Αύριο εκτενέστερα ρεπορτάζ στις θεματικές που αναπτύχθηκαν στο Συνέδριο)

30 sunedrio milopotamiton (1) 30 sunedrio milopotamiton (2) 30 sunedrio milopotamiton (3) 30 sunedrio milopotamiton (4) 30 sunedrio milopotamiton (5) 30 sunedrio milopotamiton (6) 30 sunedrio milopotamiton (7) 30 sunedrio milopotamiton (8) 30 sunedrio milopotamiton (9)

 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Οδοιπορικό στα περήφανα Ζωνιανά!

neakriti.grΗ Κρήτη έχει το δικό της «χωριό των πολυτέκνων» Το χωριό της Κρήτης που μένει …

Σχόλια

Font Resize