Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Υπόθεση Γιακουμάκη: Ξεκινά 1η Νοέμβρη η ανακριτική διαδικασία

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ξεκινά 1η Νοέμβρη η ανακριτική διαδικασία

vaggelis giakoumakis

«Ξεκινά 1η Νοέμβρη η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση του Βαγγέλη, άργησε πολύ αλλά επιτέλους διορίστηκε νέος ανακριτής για την υπόθεση, περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει», δηλώνει αποκλειστικά στο protothema.gr ο θείος του αδικοχαμένου φοιτητή.
Σαρωτικές εξελίξεις αναμένεται να ταράξουν τα μέχρι σήμερα… ήρεμα νερά της υπόθεσης Βαγγέλη Γιακουμάκη που απασχόλησε και συνεχίζει μέχρι σήμερα να ενδιαφέρει το πανελλήνιο.

Μετά το προσωρινό «πάγωμα» της ανακριτικής διαδικασίας λόγω… εγκυμοσύνης της ανακρίτριας που παρακολουθούσε την υπόθεση, όλα ως φαίνεται παίρνουν το δρόμο τους για να ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς η ανακριτική διαδικασία, ανακουφίζοντας έστω και με τον τρόπο αυτό την πληγωμένη και ταλαιπωρημένη οικογένεια του 21χρονου φοιτητή που προσπαθεί να επουλώσει τις νωπές ανοιχτές πληγές μετά το φρικτό τέλος της ζωής του γιου τους.

Ο δικηγόρος της οικογένειας άλλωστε είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό σε σχετικές του δηλώσεις στο protothema.gr ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση όταν ξεκινήσει η ανακριτική διαδικασία θα είναι καταιγιστικές…

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Μήνυση κατά του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

ΑΠΕ - ΜΠΕΜήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη κατέθεσε ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής, σε …

Σχόλια