Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / NEWS VIDEOS / «Υπάρχουν οικογένειες που δε στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο γιατί δεν έχουν παπούτσια» – Σε απόγνωση οι πολυμελείς οικογένειες

«Υπάρχουν οικογένειες που δε στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο γιατί δεν έχουν παπούτσια» – Σε απόγνωση οι πολυμελείς οικογένειες

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=1IJrX7T5y-k[/embedyt]

Σε απόγνωση βρίσκονται οι πολυμελείς οικογένειες στο Ρέθυμνο εξαιτίας της καθυστέρησης της καταβολής των επιδομάτων που δικαιούνται. Εκπρόσωποι των Συλλόγων Τριτέκνων και Πολυτέκνων Ρεθύμνου συναντήθηκαν σήμερα με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου ζητώντας τη συμβολή της στη γνωστοποίηση των προβλημάτων τους στο Υπουργείο Εργασίας.

Οι Πολύτεκνοι και Τρίτεκνοι αισθάνονται θύματα εμπαιγμού με την ημερομηνία καταβολής να μετατίθεται συνεχώς στο μέλλον και αμφιβάλλουν αν θα λάβουν όσα δικαιούνται στις 5 Νοεμβρίου όπως έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση.

Η Μαρία Λιονή διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει τις αγωνίες τους στο Υπουργείο Εργασίας, ενώ οι εκπρόσωποι των πολυμελών οικογενειών στο Ρέθυμνο δήλωσαν ότι τελειώνει η ανοχή τους και θα προσχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις στο μέλλον, εάν δεν διευθετηθούν τα ζητήματά τους αμέσως.

Ρένα Κοϊνάκη Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Ρεθύμνου
Ρένα Κοϊνάκη Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Ρεθύμνου
Γιώργος Συνολάκης Αντιπρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ρεθύμνου
Γιώργος Συνολάκης Αντιπρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ρεθύμνου

polumeleis oikogeneies diamartiria (1) polumeleis oikogeneies diamartiria (7) polumeleis oikogeneies diamartiria (3) polumeleis oikogeneies diamartiria (6) polumeleis oikogeneies diamartiria (4) polumeleis oikogeneies diamartiria (2) polumeleis oikogeneies diamartiria (5)

 

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Λουκέτο στο δήμο Σφακίων για την υποβάθμιση του ΕΠΑΛ Βρυσών Αποκορώνου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σφακίων σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα Τετάρτη 08/11/2017 και ώρα 12:30 μ.μ. …

Σχόλια