Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / «Υπάρχουν οικογένειες που δε στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο γιατί δεν έχουν παπούτσια» – Σε απόγνωση οι πολυμελείς οικογένειες

«Υπάρχουν οικογένειες που δε στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο γιατί δεν έχουν παπούτσια» – Σε απόγνωση οι πολυμελείς οικογένειες

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=1IJrX7T5y-k[/embedyt]

Σε απόγνωση βρίσκονται οι πολυμελείς οικογένειες στο Ρέθυμνο εξαιτίας της καθυστέρησης της καταβολής των επιδομάτων που δικαιούνται. Εκπρόσωποι των Συλλόγων Τριτέκνων και Πολυτέκνων Ρεθύμνου συναντήθηκαν σήμερα με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου ζητώντας τη συμβολή της στη γνωστοποίηση των προβλημάτων τους στο Υπουργείο Εργασίας.

Οι Πολύτεκνοι και Τρίτεκνοι αισθάνονται θύματα εμπαιγμού με την ημερομηνία καταβολής να μετατίθεται συνεχώς στο μέλλον και αμφιβάλλουν αν θα λάβουν όσα δικαιούνται στις 5 Νοεμβρίου όπως έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση.

Η Μαρία Λιονή διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει τις αγωνίες τους στο Υπουργείο Εργασίας, ενώ οι εκπρόσωποι των πολυμελών οικογενειών στο Ρέθυμνο δήλωσαν ότι τελειώνει η ανοχή τους και θα προσχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις στο μέλλον, εάν δεν διευθετηθούν τα ζητήματά τους αμέσως.

Ρένα Κοϊνάκη Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Ρεθύμνου
Ρένα Κοϊνάκη Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Ρεθύμνου
Γιώργος Συνολάκης Αντιπρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ρεθύμνου
Γιώργος Συνολάκης Αντιπρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ρεθύμνου

polumeleis oikogeneies diamartiria (1) polumeleis oikogeneies diamartiria (7) polumeleis oikogeneies diamartiria (3) polumeleis oikogeneies diamartiria (6) polumeleis oikogeneies diamartiria (4) polumeleis oikogeneies diamartiria (2) polumeleis oikogeneies diamartiria (5)

 

Check Also

Ο νέος προνοιακός χάρτης για το 2020

euro2day.gr Στον σχεδιασμό του νέου χάρτη προνοιακών επιδομάτων προχωρά το υπουργείο Εργασίας, ενόψει και της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize