Αρχική / ΦΥΣΗ / Το Wines of Crete στην Κίνα

Το Wines of Crete στην Κίνα

mr WeiΟι Οινοποιοί της Κρήτης (Wines of Crete) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθούν στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, προκειμένου να παρουσιάσουν 3 μοναδικά master classes για το κρητικό κρασί, σε τρεις διαφορετικές πόλεις. Τα κρασιά με ονομασία προέλευσης Κρήτη (ΠΟΠ και ΠΓΕ),η ιστορία της Κρήτης, η γαστρονομική κουλτούρα και η γευστική δοκιμή των κρητικών κρασιών με ασιατική κουζίνα θα είναι τα κύρια θέματα των τριών αυτών event.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον οινοπαραγωγό Αντώνη Ντουράκη και την χημικό Μυρσίνη Αρχοντάκη. Εκεί θα βρίσκεται και ο πολύ  γνωστός εκπαιδευτής κρασιού της Κίνας, σύμβουλος κρασιού και blogger Mr. Wei, γνωστός και ως Putao Jiu Xiao Pi, ο οποίος είχε υποστηρίξει και την περυσινή παρουσία του Wines of Crete εκεί.  Στα master class επίσης θα προβληθεί και μεταφρασμένο στην κινέζικη γλώσσα video του Wines of Crete που δίνει μία ολοκληρωμένη εικόνα της Κρήτης και του κρητικού κρασιού.

Η αφετηρία θα γίνει στο Πεκίνο στις 5 Ιουνίου, ενώ στις 8 Ιουνίου η Κρητική αποστολή θα βρεθεί στην Σανγκάη με τελική παρουσίαση στην Σενζεν στις 10 Ιουνίου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις που κάνει το Wines of Crete στο www.winesofcrete.gr . Η δράση πραγματοποιείται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Wines of crete - china

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Αυτό είναι που λέμε βαθύ… κούρεμα

newsbeast.gr Ένας κουρέας στην ανατολική Κίνα έχει ένα ασυνήθιστο εργαλείο, αφήνοντας κατά μέρος ψαλίδια και …

Σχόλια

Font Resize