Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Το Rethymno Mare πιστοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά με το: «We do local»

Το Rethymno Mare πιστοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά με το: «We do local»

Το Rethymno Mare πιστοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά με το
«We do local»

we do local rethymno mare (1)
Το ξενοδοχείο πέρασε επιτυχώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του Προτύπου «We do local».
Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα από το Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο κατάφερε να συγκεντρώσει χχχ/1000 βαθμούς και να διακριθεί για τις ενέργειες που πράττει για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ελληνικής φιλοξενίας στους πελάτες του, την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας, την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.
Το «We do local» είναι ένα εγχείρημα το οποίο δημιουργήθηκε από την Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ με δεκατέσσερις επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας όλης της Κρήτης και σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποιήσεων Cosmocert AE και την Local Food Experts sce στόχο έχουν στην επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας και την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας. Oι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση την φιλοσοφία του «We do local», πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύονται, προωθούνται για τις υπηρεσίες τους μέσω του ενιαίου σήματος το «We do local», λαμβάνοντας έτσι στα χέρια τους ένα επιπλέον μετρήσιμο εργαλείο προώθησης.

(Περισσότερες πληροφορίες: www.wedolocal.gr)

WE DO LOCAL Finale logo new we do local rethymno mare (2)

Check Also

Ρέθυμνο: Πρόγραμμα CASTWATER για τη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων, την Αειφόρο Βιώσιμη Ανάπτυξη & τον Αειφόρο Βιώσιμο Τουρισμό

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού – που καθιερώθηκε το 1993 από τα Ηνωμένα Έθνη – γιορτάζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize