Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο – Οι τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο – Οι τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών

Τοποθέτηση υποψήφιου Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη

 

Κυρίες και κύριοι,

Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία.

Ο χρόνος που απομένει μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου είναι ελάχιστος. Πρέπει επιτέλους, ως πολιτικό σύστημα αλλά και ως κοινωνία, να αποφασίσουμε πού είμαστε, γιατί φτάσαμε ως εδώ, τι πρέπει να διορθώσουμε και πού θέλουμε να πάμε.  

Οι εκλογές είναι κρίσιμες τόσο για το Ρέθυμνο και για την Κρήτη όσο και εθνικά.

Σε αντίθεση με τις εκλογές του Ιανουαρίου, που η έντονη αντιμνημονιακή ρητορεία κυριαρχούσε στο πολιτικό σκηνικό και είχε δημιουργήσει τεράστια σύγχυση στο εκλογικό σώμα, η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι μια ξεκάθαρη διαμάχη ανάμεσα στο λαϊκισμό και την παροχολογία και σε όσες πολιτικές δυνάμεις επιθυμούν να δουλέψουν με συνέπεια και ρεαλισμό για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Σήμερα γνωρίζουμε καλά πόσο στοίχησε στη χώρα η κυβερνητική ασάφεια του κ. Τσίπρα. Γνωρίζουμε καλά ότι η οργή και η αγανάκτηση, όσο δικαιολογημένη και αν είναι, δεν φέρνει λύσεις.

Σύμφωνα με επίσημη έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, επισημαίνεται ότι οι κυβερνητικοί χειρισμοί κατά τους τελευταίους έξι μήνες οδήγησαν σε ύφεση την ελληνική οικονομία και σε εβδομαδιαίες απώλειες έως και 2,8 δισ. ευρώ, ενώ οι άμεσες και οι έμμεσες συνέπειες για την οικονομία αγγίζουν τα 90 δισ. ευρώ.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για τον Αύγουστο επιβεβαιώνει τη συνέχιση της καθοδικής πορείας της μισθωτής απασχόλησης με την απώλεια 441 θέσεων εργασίας, ενώ τον Αύγουστο του 2014 είχαν δημιουργηθεί 1.311 νέες θέσεις εργασίας.

 

Με δεδομένο ότι η κρίση έχει αφήσει βαθιές πληγές στην ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση στην κοινωνία, οφείλουμε να απευθυνθούμε στους πολίτες με ειλικρίνεια, απαντώντας σε τρία βασικά ερωτήματα.

Ερώτημα πρώτο: γιατί οδηγηθήκαμε στις εκλογές;

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οδηγηθήκαμε σε εκλογές υπήρξε η αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να διαχειριστεί τα μοιραία λάθη της. Δεν μπόρεσε να ισορροπήσει ανάμεσα στα προεκλογικά ψεύδη, στα τεράστια διαπραγματευτικά λάθη και εν τέλει στη συμφωνία που έφερε για τη χώρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Τσίπρας να επιχειρήσει για άλλη μια φορά να αποδράσει από τα κομματικά του αδιέξοδα με εκλογές που είτε θα αιφνιδίαζαν πολιτικούς αντιπάλους και εκλογικό σώμα πριν γίνουν αντιληπτές οι συνέπειες του 3ου μνημονίου είτε θα εδραίωνε το ΣΥΡΙΖΑ στην αξιωματική αντιπολίτευση απαλλαγμένο από τα «βαρίδια» της Αριστερής πλατφόρμας. Δυστυχώς την κομματική αυτή στρατηγική του κ. Τσίπρα την πλήρωσε ο Λαός με το χειρότερο τρόπο.

Ερώτημα δεύτερο: γιατί δεν έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τη κρίση;

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων γιατί δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε την κρίση, όπως οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι χώρες αυτές με διαφοροποιήσεις στα αίτια που δημιούργησαν την κρίση αλλά και στις ακολουθούμενες πολιτικές δούλεψαν και πέτυχαν να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της ευρωπαϊκής δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να μην τεθεί καν ζήτημα εξόδου τους από το κοινό νόμισμα.

Στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία, κυβέρνηση και αντιπολίτευση συμφωνήσανε στα βασικά. Εδώ, αυτό δεν συνέβη.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία, όπως είναι οι εκλογές, οφείλουμε να μετατρέψουμε την λαϊκή εντολή σε εντολή αδιατάρακτης και σταθερής συνεργασίας με σαφές  μεταρρυθμιστικό πλαίσιο και ουσιαστική διάθεση για τις απαραίτητες συναινέσεις.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα αξιοποιεί ικανούς και άξιους από ολόκληρη την κοινωνία. Αυτός είναι ο στόχος για τη Νέα Δημοκρατία σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί την αυτοδυναμία ως μέσο επιβεβαίωσης και συνέχισης της καταστροφικής πολιτικής του.  

Ερώτημα τρίτο: γιατί αποτελεί η Νέα Δημοκρατία αξιόπιστη λύση για την Ελλάδα και το Ρέθυμνο

Δυστυχώς, η αναντιστοιχία προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών κυβερνητικών αποφάσεων έχει κουράσει και έχει δημιουργήσει έλλειμα εμπιστοσύνης. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η παράταξή μας προτείνει συγκεκριμένες και άμεσα υλοποιήσιμες προτάσεις.  

Ένα βασικό ζήτημα είναι να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της χώρας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε νέες επενδύσεις που μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για να χτυπήσουμε την ανεργία. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην εξαγωγή νέων επιστημόνων στην Ευρώπη. Η ανεργία των νέων, που ήταν σε υψηλά επίπεδα και πριν από την έναρξη της δημοσιονομικής κρίσης, ουσιαστικά διπλασιάστηκε κατά τη διάρκειά της, και ιδιαιτέρα κατά το τελευταίο διάστημα.

Γι’ αυτό και αποτελεί στρατηγική επιλογή της παράταξής μας η σύνδεση του εκπαιδευτικού συστήματος με την αγορά εργασίας. Γιατί δεν αρκεί να βγούμε μόνο από την κρίση, αλλά πρέπει να φροντίσουμε οι επόμενες γενιές να μην ξαναζήσουν τα ίδια σε λίγα χρόνια.

Προτείνουμε άμεσες ενέργειες για την άρση του capital control και άμεση διάθεση 2,3 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ανεργία. Κίνητρα για επενδύσεις και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για όλους.

Επιπρόσθετα, δεσμευόμαστε να αναδιαμορφώσουμε άμεσα βασικές στρεβλώσεις που δημιούργησε η ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Η απόσυρση της νέας φορολογίας των αγροτών και η απόσυρση του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, αλλά και οι αλλαγές στο μεταναστευτικό και την εκπαιδευτική πολιτική, αποτελούν τις πρώτες βασικές δεσμεύσεις που θα υλοποιήσουμε.

Ως προς το Ρέθυμνο, αν συγκρίνει κανείς τις δυο τελευταίες κοινοβουλευτικές περιόδους, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί τη διαφορά αντιμετώπισης τον τοπικών ζητημάτων.

Μέσα σε 2,5 χρόνια προχωρήσαμε στην Ίδρυση Σχολής Τουρισμού, διεκδικήσαμε και πετύχαμε συστράτευση των φορέων του νησιού και εξεύρεση ολοκληρωμένης λύσης για τον εκσυγχρονισμό του Β.Ο.Α.Κ. Συνολικά έργα ύψους 261. εκατ. ευρώ υλοποιούνται στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου. Επετεύχθη ένταξη έργων σε όλους τους δήμους του Ρεθύμνου για σημαντικές βελτιώσεις στους οικισμούς του Νομού, συνολικού ύψους 4.791.504 εκατ. ευρώ.

Υπήρξε δέσμευση για την Ένταξη του Φράγματος Πλατύ Ποταμού στα δέκα μεγάλα εθνικά αναπτυξιακά έργα και προχώρησε η επέκταση του δικτύου του φράγματος Ποταμών.

Υπογράφηκε το διαχρονικό αίτημα ένταξης του Βιολογικού του Δήμου και διασφαλίστηκε ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους παραμένουν στο Ρέθυμνο. Εγκρίθηκαν έκτακτες επιχορηγήσεις για το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και επετεύχθη αύξηση της δυναμικής του Ιδρύματος με το νέο οργανισμό.

Προχώρησαν οι διαδικασίες για την έγκριση των απαραίτητων μελετών για το νέο μουσείο στο Ρέθυμνο ενώ ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν οι εργατικές κατοικίες στο Πέραμα. Τέλος, ενισχύθηκε ο νομός στο νέο σχολικό χάρτη .

Αντίθετα, η επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έλυσε κανένα από τα προβλήματα του τόπου.

Ο κ. Βαρουφάκης μας ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δε θέλει σύγχρονο Β.Ο.Α.Κ. για την Κρήτη με τον αρμόδιο Υπουργό να μην έχει κάνει τίποτα για το σημαντικό αυτό ζήτημα.

Υπήρξε επίσημη παραδοχή ότι υπάρχει ζήτημα με τα έργα του ΕΣΠΑ με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στο μέσο της τουριστικής περιόδου. Ενώ είχαν κάνει προεκλογική σημαία το ζήτημα για τα περιφερειακά αεροδρόμια υπέγραψαν την εν λόγω σύμβαση. Τα εκπαιδευτικά κενά για τη νέα χρονιά είναι τεράστια. Το νοσοκομείο λειτουργεί στα όριά του, ενώ τα Περιφερειακά Ιατρεία υπολειτουργούν ή παραμένουν κλειστά. Στον πρωτογενή τομέα αδυνατούν να επιλύσουν βασικά ζητήματα και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους παραγωγούς.

 

Το επόμενο διάστημα πρέπει να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τα μεγάλα οδικά έργα του νησιού. Πρέπει να δοθεί βαρύτητα στην εμπροσθοβαρή αξιοποίηση του νέου προγραμματικού πλαισίου αλλά και στην αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων του υφιστάμενου που δημιουργήθηκαν με τα capital controls. Οφείλουμε να στηρίξουμε ουσιαστικά τον πρωτογενή τομέα. Πρέπει να στηριχθεί ξανά το Νοσοκομείο και να ενισχυθούν οι προσπάθειες αντιμετώπισης του προβλήματος της σχολικής στέγης. Πρέπει να εξελιχθεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης και να εμπλουτιστεί με νέα ερευνητικά αντικείμενα.

Αναμφίβολα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Όμως έχει ωριμάσει ο καιρός για να εφαρμόσουμε μια νέα πολιτική με αφετηρία τη σταθεροποίηση της οικονομίας και την υπέρβαση της κρίσης δημιουργώντας στέρεες αναπτυξιακές βάσεις για την Ελλάδα.

Η συνέχιση της ευρωπαϊκής μας πορείας, από κοινού με την παραμονή στο ευρώ και η εξασφάλιση του μέλλοντος των γενεών που ακολουθούν, είναι τα σημαντικότερα ζητήματα που διακυβεύονται στις προσεχείς εκλογές.

Αν, λοιπόν, μας τιμήσει ο Λαός θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα εργαστούμε για τους παραπάνω στόχους.

Είμαι πεπεισμένος ότι στις 21 Σεπτέμβρη η χώρα θα γυρίσει σελίδα. Με τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη, με κυβέρνηση εθνικής ενότητας και συστράτευσης θα ξεκινήσουμε με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις την νέα πορεία για την ανάταση της πατρίδας μας.

Σας ευχαριστώ.

Γιάννης Κεφαλογιάννης Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ
Γιάννης Κεφαλογιάννης Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ

Τοποθέτηση υποψήφιου Βουλευτή Ρεθύμνου Κώστα Δανδουλάκη

 

Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου και ένεκα στην δημιουργική ασάφεια και την συνολική απραξία της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ-ΑΝΕΛ , η χώρα βίωσε για  7 μήνες παρατεταμένη πολιτική και οικονομική αστάθεια, καθώς η πολιτική που ακολουθήθηκε χαρακτηρίζεται από σημαντικές καθυστερήσεις, αναβολές και ακυρώσεις σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του κράτους.

Αρκεί μόνο, να θυμηθούμε τις ατέρμονες διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους εταίρους μας,  χωρίς ουσία και αποτέλεσμα καθώς όπως γνωρίζουμε ο κ. .Τσίπρας,  όχι μόνο δεν είχε κάποιο σχέδιο διαπραγμάτευσης, αλλά οι επιλογές και οι πολιτικές που ακολουθηθήκαν, έθεσαν σε κίνδυνο την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και στη συνέχεια οδήγησαν στους γνωστούς σε όλους μας κεφαλαιακούς ελέγχους (Capital Controls) που έφεραν την πλήρη οικονομική ασφυξία και επιχειρηματική απραξία με αποτέλεσμα τη αποδιοργάνωση της οικονομίας και επιδείνωση της ανεργίας .

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας οδηγούμενος από  καθαρά προσωπικό & κομματικό συμφέρον και ανίκανος να διαχειριστεί τα αποτελέσματα των πολιτικών του τακτικών, προχώρησε σε ακατανόητο δημοψήφισμα , ζητώντας για δεύτερη φόρα τη στήριξη του λαού , με αποτέλεσμα να καταφέρει να χρεώσει την χώρα με τον συγκυβερνήτη του, Πάνο Καμένο σε 7 μήνες με μια βαριά συμφωνία 90 δις θέτοντας σε κίνδυνο με αυτό τον τρόπο όλες τις προηγούμενες θυσίες του ελληνικού λαού.

Σε αυτές τις εκλογές λοιπόν,  ο Ελληνικός λαός πρέπει να κρίνει και συγκρίνει και πιστεύω ότι θα στηρίξει  τη Νέα Δημοκρατία που προτάσσει πάντοτε το εθνικό συμφέρον έναντι του κομματικού και υπηρετεί την συνεργασία την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και γαλήνη, την οικονομική σταθερότητα και κρατάει σταθερά τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, με αξιοπρέπεια και προοπτική.

Όλοι μαζί λοιπόν προχωράμε μπροστά για μια νέα εποχή μια νέα Ελλάδα.

Κώστας Δανδουλάκης Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ
Κώστας Δανδουλάκης Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ

Τοποθέτηση υποψήφιου Βουλευτή Ρεθύμνου Μανώλη Καλλιονάκη

Το επόμενο διάστημα θα κριθεί αν η χώρα μας θα διασφαλίσει οριστικά την ευρωπαϊκή της προοπτική και ένα καλύτερο μέλλον ή αν θα βυθιστεί στην αστάθεια και την αβεβαιότητα.

Με την μόλις 7μηνη κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δυσμενέστερη θέση από το 2014.

Το επτάμηνο πείραμα της «αριστερής» διακυβέρνησης όχι απλώς απέτυχε παταγωδώς, αλλά καταρρέει, όπως νομοτελειακά ήταν αναμενόμενο, καθώς το κόμμα των συνιστωσών αναρριχήθηκε στην εξουσία καλλιεργώντας σε έναν ολόκληρο λαό φρούδες ελπίδες και υποσχόμενο πράγματα που γνώριζε πολύ καλά ότι σε καμιά περίπτωση δεν επρόκειτο, δεν μπορούσε να υλοποιήσει.

Είναι αλήθεια ότι ο λαός μας ήλπισε ότι η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του Ιανουαρίου, θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες προοπτικές καλύτερες για τον Τόπο.

Αντ’ αυτών ζήσαμε επί 7 μήνες καταστάσεις τραγελαφικές και πρωτοφανείς: Διαπραγματεύσεις με λεονταρισμούς και ¨ψευτοπαληκαριές¨, υπουργών και επιτροπών που μας έφερναν μέρα με τη μέρα πιο κοντά στο περιβόητο Grexit και την καταστροφική ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με δηλώσεις και συνεντεύξεις που μας αποστερούσαν και τους τελευταίους ευρωπαίους συμμάχους, ένα δημοψήφισμα που με το οποίο εκαλείτο ο λαός να πεί «όχι» σε μια κακή συμφωνία, για να μας φέρουν την επομένη ακριβώς μια συμφωνία απείρως χειρότερη, με τράπεζες κλειστές, με γέροντες συνταξιούχους που λιποθυμούν στα γκισέ και στα ΑΤΜ για κάποιες δόσεις – ψίχουλα από τα λεφτά τους, στα αμίμητα των… «στηρίζω αλλά δεν ψηφίζω»!!! Φανταστείτε αν αυτό το τελευταίο το κάναμε και εμείς – αν δηλαδή δεν βάζαμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό, που θα βρισκόταν τώρα η χώρα.

Εμείς δώσαμε λύσεις σε όλα τα μεγάλα ζητήματα. Εμείς χαράξαμε την ευρωπαϊκή πορεία. Είμαστε δύναμη συνέπειας και ευθύνης, σταθερότητας και υπευθυνότητας. Γι’ αυτό, να το πούμε καθαρά, με καθαρές κουβέντες: εμείς δε θέλουμε σημαίες ευκαιρίας.

Έχουμε την ελληνική σημαία, την οποία κρατάμε ψηλά, γιατί σε αυτή πιστεύουμε και για την Ελλάδα αγωνιζόμαστε.
Η Ελλάδα χρειάζεται εθνική προσπάθεια και σκληρή δουλειά από όλους.

Για αυτή τη Νέα Δημοκρατία, είμαστε περήφανοι…

Καλούμαστε  όλοι να συμμετάσχουμε ενεργά στις εκλογές και να δώσουμε τη δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της πατρίδας μας.

 

Μανώλης Καλλιονάκης Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ
Μανώλης Καλλιονάκης Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ

Τοποθέτηση υποψήφιας Βουλευτή Ρεθύμνου Αγγελικής Παπαδάκη

Στις 20 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός θα κληθεί για τρίτη φορά μέσα σε εννέα μήνες να αποφασίσει τι κατεύθυνση θα πάρει η χώρα Δυστυχώς η χώρα για ακόμα μια  φορά οδηγείται στις κάλπες  με αποκλειστική ευθύνη του Αλ. Τσίπρα, ο οποίος γέμισε με υποσχέσεις τον ελληνικό λαό  υφαρπάζοντας την ψήφο του μόλις εφτά μήνες πριν.  

Η δυσαρέσκεια του κόσμου η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ο άκρατος λαϊκισμός, οι απατηλές υποσχέσεις και το επικοινωνιακό χάρισμα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ , διόγκωσαν την «φούσκα» του ΣΥΡΙΖΑ και τον έφτασαν από το 3.5% στο 36,5 % και την εξουσία. Όμως η φούσκα έσκασε όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πραγματικό κόσμο και την σκληρή πραγματικότητα, όταν διαπίστωσε ότι αυτοί που ήταν απέναντί του, οι Ευρωπαίοι ήταν σκληροί διαπραγματευτές με μακροχρόνια εμπειρία και τεραστίους μηχανισμούς στήριξης πίσω τους, και ο ΣΥΡΙΖΑ παραδόθηκε χωρίς όρους σε εκείνους για τους οποίους έλεγε ότι «θα τους έπαιζε το νταούλι κι αυτοί θα χόρευαν». κοίταξε το χάος της άτακτης χρεωκοπίας που ανοιγόταν μπροστά του και τρόμαξε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δέσμευσε την χώρα βάζοντας την υπογραφή του στο κάτω μέρος μια λευκής σελίδας. Αυτό ήταν το 3ο Μνημόνιο. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι εμείς είχαμε προειδοποιήσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι στα  δυόμισι χρόνια είχαμε καταφέρει να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά.

Η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί την πρωτιά και το “μπόνους” των 50 εδρών ώστε να μπορέσει να  διαχειριστεί την καθημερινότητα, να αποκαταστήσει την δημοσιονομική ισορροπία και να βρει ισοδύναμα για τους αντικοινωνικούς φόρους, όπως 23% στην παιδεία και το απαράδεκτο 26% στους αγρότες.

Καλούμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να έρθουν μαζί μας γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε την Ελλάδα μας, μια κανονική χώρα !

 

Αγγελική Παπαδάκη Υποψήφια Βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ
Αγγελική Παπαδάκη Υποψήφια Βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ
Μανώλης Φουρφουλάκης Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ρεθύμνου
Μανώλης Φουρφουλάκης Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ρεθύμνου

psifodeltio nd

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Γιάννης Κεφαλογιάννης – «Πουκάμισο αδειανό οι εξαγγελίες για βιολογική γεωργία – κτηνοτροφία»

Αποκλεισμός της φυτικής παραγωγής – μεγάλες ανισότητες ανά περιφέρεια στους κτηνοτρόφους εμπεριέχει νέα προκύρηξη του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize