Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation στο Λιμάνι της Σούδας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου με 2.030 επιβάτες

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation στο Λιμάνι της Σούδας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου με 2.030 επιβάτες

Celebrity Constellation 3

Στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, για πέμπτη φορά το 2015, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Celebrity Cruises μέλους του Ομίλου Royal Caribbean Cruises Ltd. Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 2.030 επιβάτες και 937 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 7:00 προερχόμενο από την Σαντορίνη και θα αναχωρήσει στις 18:00 με προορισμό τον Πειραιά.

Με αφορμή τον τελευταίο κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου για το 2015 στο Λιμάνι της Σούδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Κώστα Μπροκαλάκη με τον Πλοίαρχο του πλοίου και συντοπίτη μας κ. Νίκο Χριστοδουλάκη με εθιμοτυπικό και ενημερωτικό χαρακτήρα για τα υπό εξέλιξη έργα και παρεμβάσεις στο Λιμάνι της Σούδας. Ο Πλοίαρχος ανέφερε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τις υποδομές του Λιμένα και τις βελτιώσεις και παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα στον τομέα της ασφάλειας του λιμένα, τονίζοντας ότι οι επιβάτες του πλοίου μένουν πολύ ικανοποιημένοι τόσο από το Λιμάνι της Σούδας, όσο και από τον προορισμό των Χανίων γενικότερα.
Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεσαίας & μεγάλης κατηγορίας και έχει διακριθεί επανειλημμένα για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά και για τις τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτει. Είναι προσφάτως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο και θεωρείται από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον κρουαζιερόπλοια διεθνώς, λόγω των μηχανών (gas turbines) που διαθέτει που συμβάλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Το κρουαζιερόπλοιο αυτό και τα αδελφά πλοία της ίδιας σειράς της εταιρείας, είναι από τα λίγα κρουαζιερόπλοια που επιτρέπονται να επιχειρούν στα ευαίσθητα περιβαλλοντικά μέρη του πλανήτη όπως η Αλάσκα, τα φιόρδ της Νορβηγίας, κλπ.

Ο Πρόεδρος
Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων

Κώστας Μπροκαλάκης

Celebrity Constellation 4

Σοφία Πολίτη

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

«Να απομακρυνθούν οι εκρηκτικές ύλες από τα λιμάνια Ηρακλείου και Χανίων»

Τον κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια από την ύπαρξη εκρηκτικών στα λιμάνια του Ηρακλείου και …

Σχόλια

Font Resize