Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας SeatradeEurope 2015 στο Αμβούργο

Το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας SeatradeEurope 2015 στο Αμβούργο

Το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο του κ. ΚώσταΜπροκαλάκη και το μέλος της Λιμενικής Επιτροπής κ. Γιάννη Γελασάκη,συμμετέχει στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας SeatradeEurope 2015 που πραγματοποιείται από 9-11 Σεπτεμβρίου 2015 στο Αμβούργο, με παρουσία στο εκθεσιακό περίπτερο της MedCruise (Σύνδεσμος Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας) της οποίας είναι μέλος, προβάλλοντας το Λιμένα της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων σε εκπροσώπους τωνμεγαλύτερων εταιρειών διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων.

Η διεθνής έκθεση Seatrade αποτελεί το σημαντικότερο ετήσιο εκθεσιακό γεγονός για τον τουρισμό κρουαζιέρας της Ευρώπης και της Μεσογείου και συμμετέχουν όλα τα μεγάλα και σημαντικά λιμάνια-προορισμοί, καθώς επίσης και οι μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης έχουν προγραμματισθεί από το Λ.Τ.Ν.Χ. και πραγματοποιούνται κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ανώτερα στελέχη των εταιρειών διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων, στα οποία γίνεται παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών και των παρεχομένων υπηρεσιών του Λιμένα της Σούδας, ιδιαίτερα σε θέματα διαχείρισης επιβατών και ασφάλειας του Λιμένα, των υπό εκτέλεση έργων και των προγραμματισμένων για το επόμενο διάστημα παρεμβάσεων και βελτιώσεων στο Λιμένα, ενώ γίνεται και παρουσίαση του προορισμού των Χανίων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του.

Στόχος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων από την συμμετοχή στην επαγγελματική αυτή διεθνή έκθεση για τον τουρισμό κρουαζιέρας, είναι η καθιέρωση του Λιμένα της Σούδας και του τουριστικού προορισμού των Χανίων στις βασικές επιλογές των διεθνών εταιρειών διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων, η προσέλκυση νέων εταιρειών κρουαζιέρας στα Χανιά και η αξιοποίηση αυτής της δυναμικά ανερχόμενης μορφής τουρισμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μας.

(Στη φωτογραφία από το περίπτερο της Medcruise εικονίζονται ο Πρόεδρος του Λ.Τ.Ν.Χ. κ. Κώστας Μπροκαλάκης και το μέλος της Λ.Ε. κ. Γιάννης Γελασάκης μαζί με την Πρόεδρο της Medcruiseκαι Πρόεδρο του Λιμένα της Βαρκελώνης κα.CarlaSalvado).

 

Ο Πρόεδρος

Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων

Κωνσταντίνος  Μπροκαλάκης

limeniko tameio xanion

Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ένας νεκρός- αρκετοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Αμβούργο

protothema.gr Η επίθεση έγινε μέσα σε σούπερ μάρκετ- Σύμφωνα με την Bild ο δράστης φώναξε …

Σχόλια

Font Resize