Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το Επιμελητήριο στηρίζει τουριστικές εκθέσεις και εορταστικές εκδηλώσεις

Το Επιμελητήριο στηρίζει τουριστικές εκθέσεις και εορταστικές εκδηλώσεις

epimelitirio

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/10/2015 τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.
Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ των άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο:
1.- Ενέκρινε τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου με περίπτερο στις εκθέσεις GRECKA PANORAMA & GREKLAND PANORAMA με στόχο την προώθηση, προβολή και ανάδειξη της πόλης Ρεθύμνου και των υπόλοιπων τουριστικών περιοχών του Νομού, των αξιοθέατων και του μνημειακού αποθέματος και την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των Ρεθεμνιώτικων προϊόντων ως τμήμα του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Πρόκειται για δυο εκθέσεις που διοργανώνονται, ως εξής: η πρώτη στη Βαρσοβία της Πολωνίας στις 11 – 13 Δεκεμβρίου 2015 και η δεύτερη στη Στοκχόλμη Σουηδίας στις 12 – 14 Φεβρουαρίου 2016.
Για τη βέλτιστη προβολή του Ρεθεμνιώτικου τουριστικού προϊόντος, το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε επιτροπή από τα μέλη του με αρμοδιότητα τον καθορισμό των λεπτομερειών συμμετοχής και τη συνεργασία με άλλους φορείς του Ρεθύμνου που θα συμμετάσχουν σ’ αυτές. Η επιτροπή αποτελείται από τα μέλη του: α) Κων/νο Βουρλάκη και β) Ιωάννη Τριποδιανό.

2.- Ενέκρινε την επιχορήγηση, με το ποσό των 4.000,00 ευρώ των εκδηλώσεων «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» που θα διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου κατά την περίοδο των προσεχών Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Πρόκειται για σειρά εκδηλώσεων πολιτισμού, διασκέδασης και αλληλεγγύης με στόχο τη δημιουργία εορταστικού κλίματος, την ενίσχυση και στήριξη των επιχειρήσεων, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, με την δημιουργία εορταστικού κλίματος για την προσέλκυση καταναλωτών στην αγορά του Ρεθύμνου.

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Αναπάντεχη πτώση για τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, στο κρεβάτι 1 μήνα

neakriti.gr Μια περιπέτεια έμελλε να ζήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μανώλης Αλιφιεράκης, το πρωί της …

Σχόλια

Font Resize