Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Το αδιαχώρητο σήμερα στις ουρές των τραπεζών

Το αδιαχώρητο σήμερα στις ουρές των τραπεζών

Πίκρα, θυμός και οργή επικρατούσαν σήμερα στις ουρές τις ντροπής μέσα και έξω από τα τραπεζικά καταστήματα. Σήμερα στο Ρέθυμνο οι ουρές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, όπως και τα νεύρα και η ένταση όσων θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους για λίγα ευρώ.

Η κατάσταση έχει πλέον αρχίσει να βγαίνει εκτός ελέγχου με τα τραπεζικά καταστήματα να αναθέτουν σε υπαλλήλους τους το καθήκον να διανέμουν αριθμούς προτεραιότητας εκτός των τραπεζικών καταστημάτων και μπουκάλια με νερό για να αποφορτίσουν όσο γίνεται την κατάσταση.

Μόλις πληροφορήθηκαν οι πολίτες από την τηλεόραση,  ότι έγιναν πιστώσεις λογαριασμών, αλλά και ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν αιτήσεις για κάρτα τραπεζικών συναλλαγών από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, έσπευσαν στις τράπεζες  παρά τη ζέστη και τις ασφυκτικές ουρές.

Το μάρμαρο πληρώνουν οι ηλικιωμένοι κάτοικοι χωριών που έρχονται καθημερινά στην πόλη  του Ρεθύμνου, πληρώνοντας εισιτήρια ή βενζίνη για να αποκτήσουν το φιλοδώρημα για να περάσουν τη βδομάδα. «Δεν μας δίνουνε, δε δίνουμε», δηλώνουν αγανακτισμένοι οι πολίτες που δεν προτίθενται να πληρώσουν λογαριασμούς.

1 2 3 4 5

Ματθαίος Καπετανάκης

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

32χρονος στη Σητεία με ταλέντο στις κλοπές

Τη ζωή του έκανε ένας 32χρονος στη Σητεία, ο οποίος εισέβαλε σε σπίτια και άρπαζε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *