Αρχική / NO COMMENT / Τι συμβαίνει σε τράπεζες, πρατήρια υγρών καυσίμων, τουρισμό – How are the banks, the gas stations and the tourists doing – cretedoc.gr

Τι συμβαίνει σε τράπεζες, πρατήρια υγρών καυσίμων, τουρισμό – How are the banks, the gas stations and the tourists doing – cretedoc.gr

[soliloquy id=»1787"]

Ήρεμα, με τάξη και αισθητή αστυνομική παρουσία προσέρχονται στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στο Ρεθύμνο, για να κάνουν μια απόπειρα ανάληψης των 60 ευρώ οι πολίτες.

Οι συνταξιούχοι και όσοι δεν έχουν χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, περιμένουν υπομονετικά έξω από τα τραπεζικά καταστήματα, μήπως και ανοίξουν για λίγο και μπορέσουν να εξυπηρετηθούν από τα γκισέ.

Σε άλλους αρκούν τα 60 ευρώ καθημερινά και σε άλλους όχι, ωστόσο όλοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ, που με τόσο κόπο έγινε η Ελλάδα δεκτή.

no crisis photo report (2)

Στα πρατήρια υγρών καυσίμων σχηματίζονται ουρές από τους οδηγούς που ανησυχούν ότι δε θα βρουν καύσιμα να γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους και ενώ υπήρχε επάρκεια καυσίμων για μέρες, σε μερικά πρατήρια παρουσιάζονται ελλείψεις μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό.

no crisis photo report (11)

Οι επισκέπτες της χώρας δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, χαίρονται τον άπλετο ελληνικό ήλιο και εύχονται καλή τύχη στου Έλληνες.

no crisis photo report (6)

 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Χάκερ «χτύπησε» ζευγάρι Κρητικών – Η αστυνομία «έζωσε» το σπίτι

neakriti.gr Νεαρή κοπέλα είδε έκπληκτη την αστυνομία να κυκλώνει το σπίτι της στο Ηράκλειο Δεν …

Σχόλια

Font Resize