Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Τιμή στη μνήμη του μεγάλου Κρητικού ανθρωπιστή Παύλου Βαρδινογιάννη από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης

Τιμή στη μνήμη του μεγάλου Κρητικού ανθρωπιστή Παύλου Βαρδινογιάννη από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης

Ο Όμιλος των Βρακοφόρων της Κρήτης μετά από 25 χρόνια επιτυχημένων εκδηλώσεων στο θέατρο «Ερωφίλη» μεταφέρει για φέτος τις εκδηλώσεις του λόγω της γνωστής απόφασης του δήμου Ρεθύμνου στο δημοτικό κήπο Ρεθύμνου.

Οι φετινές εκδηλώσεις είναι και πάλι αφιερωμένες στην μνήμη του μεγάλου Κρητικού πολιτικού και ανθρωπιστή Παύλου Ι. Βαρδινογιάννη.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αποτελέσει μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός και αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού.
Για αυτό αποτελούν εγγύηση η περίφημη μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού με γνωστούς τραγουδιστές, όπως η σοπράνο Ευδοκία Μωησίδου και οι τενόροι Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Ανδρέας Καραούλης, που θα ερμηνεύσουν έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζηδάκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Γιώργου Κατσαρού και του Διονύση Σαββόπουλου.
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα είναι η έκπληξη της βραδιάς, αφού εκτός από τα σπουδαία τραγούδια που θα ερμηνεύσει με τους συνεργάτες του, όπως τον Μιχάλη Τσικαλάκη στη λύρα, θα παίξει για να χορέψει ο Όμιλος Βρακοφόρων.
Οι νεοριζίτες του Ομίλου Βρακοφόρων θα σφραγίσουν τη βραδιά με ένα εκπληκτικό τραγούδι.
Η είσοδος όπως πάντα θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η μπάντα για λόγους προβολής της πόλης του Ρεθύμνου και για τους ξένους επισκέπτες θα ξεκινήσει παιανίζοντας και τραγουδώντας με στρατιωτικό βηματισμό από την πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη και διερχόμενη την Ελευθερίου Βενιζέλου, θα στρίψει αριστερά από το Λύκειο Ελληνίδων, θα περάσει το μουσείο και τον Πλάτανο και μέσω της οδού Εθνικής Αντιστάσεως θα φτάσει στη Μεγάλη Πόρτα, θα περάσει την πλατεία 4 Μαρτύρων, θα στρίψει δεξιά τη λεωφόρο Κουντουριώτη και θα εισέλθει από την κεντρική είσοδο στο κατάμεστο από κόσμο όπως υπολογίζεται δημοτικό κήπο Ρεθύμνου. Εκεί θα καταλάβει τη θέση της στην εξέδρα, για να πραγματοποιηθεί η συναυλία η οποία αναμένεται να αρχίσει στις 21:30 της Παρασκευής 12 Αυγούστου και να τελειώσει στις 23:30.

Οι φετινές εκδηλώσεις είναι και πάλι αφιερωμένες στην μνήμη του μεγάλου Κρητικού πολιτικού και ανθρωπιστή Παύλου Ι. Βαρδινογιάννη. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αποτελέσει μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός και αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού.

Για αυτό αποτελούν εγγύηση η περίφημη μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού με γνωστούς τραγουδιστές, όπως η σοπράνο Ευδοκία Μωησίδου και οι τενόροι Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Ανδρέας Καραούλης, που θα ερμηνεύσουν έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζηδάκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Γιώργου Κατσαρού και του Διονύση Σαββόπουλου.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα είναι η έκπληξη της βραδιάς, αφού εκτός από τα σπουδαία τραγούδια που θα ερμηνεύσει με τους συνεργάτες του, όπως τον Μιχάλη Τσικαλάκη στη λύρα, θα παίξει για να χορέψει ο Όμιλος Βρακοφόρων. Οι νεοριζίτες του Ομίλου Βρακοφόρων θα σφραγίσουν τη βραδιά με ένα εκπληκτικό τραγούδι.

Η είσοδος όπως πάντα θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η μπάντα για λόγους προβολής της πόλης του Ρεθύμνου και για τους ξένους επισκέπτες θα ξεκινήσει παιανίζοντας και τραγουδώντας με στρατιωτικό βηματισμό από την πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη και διερχόμενη την Ελευθερίου Βενιζέλου, θα στρίψει αριστερά από το Λύκειο Ελληνίδων, θα περάσει το μουσείο και τον Πλάτανο και μέσω της οδού Εθνικής Αντιστάσεως θα φτάσει στη Μεγάλη Πόρτα, θα περάσει την πλατεία 4 Μαρτύρων, θα στρίψει δεξιά τη λεωφόρο Κουντουριώτη και θα εισέλθει από την κεντρική είσοδο στο κατάμεστο από κόσμο όπως υπολογίζεται δημοτικό κήπο Ρεθύμνου.

Εκεί θα καταλάβει τη θέση της στην εξέδρα, για να πραγματοποιηθεί η συναυλία η οποία αναμένεται να αρχίσει στις 21:30 της Παρασκευής 12 Αυγούστου και να τελειώσει στις 23:30.

Check Also

Από το Ρέθυμνο στην «Κιβωτό του Κόσμου» 2 τόνοι τροφίμων μακράς διαρκείας χάρις τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης!

Πιστός στην κοινωνική του αποστολή ο Όμιλος Βρακοφόρων της Κρήτης μετά από ένα ευρύ κάλεσμα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize