Αρχική / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Την Τετάρτη η Τελετή Λήξης για τη Δράση της Συμβουλευτικής της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Αλληλεγγύης»

Την Τετάρτη η Τελετή Λήξης για τη Δράση της Συμβουλευτικής της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Αλληλεγγύης»

Τελετή Λήξης για τη Δράση της Συμβουλευτικής της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Αλληλεγγύης»

Η Εκπαιδευτική-Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ (πρώην ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΡΗΤΗΣ) διοργανώνει Τελετή Λήξης για τη Δράση της Συμβουλευτικής, στο πλαίσιο της Πράξης «Ολοκληρωμένες Δράσεις για την ένταξη στην αγορά εργασίας κοινωνικά ευάλωτων ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου» που υλοποιείται από την Α.Σ. «Δίκτυο Αλληλεγγύης».

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015, στις 11πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, Ρέθυμνο).

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει από την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή και στη συνέχεια ο διευθυντής της Εκπαιδευτικής Αναπτυξιακής ΠΛΟΗΓΟΣ Γιώργος Ζερβός θα προχωρήσει σε απολογισμό και αξιολόγηση της εφαρμογής της Δράσης «Πληροφόρηση-Συμβουλευτική-Υποστήριξη». Θ’ ακολουθήσει εισήγηση του Διευθυντή ΚΕΚΑΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Μιχάλη Δαράκη με θέμα «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Προώθησης στην Απασχόληση». Επίσης, θα γίνει παρουσίαση καλών πρακτικών από την υλοποίηση των ενεργειών. Η τελετή θα κλείσει με απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης από την κυρία Λιονή στους ωφελούμενους της Πράξης.

Συντονιστής θα είναι ο διευθυντής Κατάρτισης ΚΕΚΑΠΕΡ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Χαράλαμπος Πίτερης.

Η υλοποίηση του προγράμματος ξεκίνησε στα τέλη του 2012 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2015. Στο διάστημα αυτό 100 άνεργοι από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου δέχτηκαν ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής και κατάρτισης, με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της δράσης.

  • Το έργο συγχρηματοδοτείται  από την Ελλάδα και από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 2.13217/4.1905/28-05-2012 Απόφαση Ένταξης της Πράξης του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

blabi per (2)

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Καμπανάκι κινδύνου από το Ρέθυμνο στους μικρούς δήμους της Κρήτης – Δεν μπορούν να καταρτίσουν μελέτες για το νέο ΕΣΠΑ

Σε αναπτυξιακό αδιέξοδο βρίσκονται οι μικροί δήμοι της περιφέρειας του νησιού, αφού λόγω της υποστελέχωσης …

Σχόλια

Font Resize