Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Συνεχίζεται ο γολγοθάς των συνταξιούχων

Συνεχίζεται ο γολγοθάς των συνταξιούχων

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι συνταξιούχοι και υπομένουν το μαρτύριο της σταγόνας με τα ψίχουλα από τις συντάξεις τους να μην επαρκούν για τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες, πόσο μάλλον για την φαρμακευτική τους περίθαλψη.

Εικόνες ντροπής σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρεθύμνου, Λεύτέρη Κοτσαρίδη, εν έτει 2015, οι απόμαχοι της εργασίας μετά από δεκαετίες προσφοράς, να γίνονται επαίτες για ένα κομμάτι ψωμί. Πάντως εάν δεν υπάρξει σύντομα μια συμφωνία και πολιτικοοικονομική σταθερότητα, οι συνταξιούχοι δίνουν ξανά ραντεβού στους δρόμους, αλλά για κινητοποιήσεις.

Η τραγική πραγματικότητα είναι ότι στην Ελλάδα της οικονομικής εξαθλίωσης, οι συνταξιούχοι καλούνται να στηρίξουν οικονομικά και όλα τα άνεργα μέλη της οικογένειας, παιδιά και εγγόνια που περιμένουν τα λίγα ευρώ από τη σύνταξη για να περάσουν το μήνα, γι’αυτό και ζητούν άμεση καταβολή του συνόλου των συντάξεων, όπως και την επίτευξη βιώσιμης συμφωνίας για όλους και για το χρέος της Ελλάδας και για τις βασικές οικονομικές ανάγκες των συνταξιούχων.

kotsaridis

atm syntaxiouhoi

Ματθαίος Καπετανάκης

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νέο ασφαλιστικό στα ιατρεία του ΠΕΔΥ

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=NONVfiaCzek[/embedyt] Συνταξιούχοι, εργαζόμενοι και μέλη του ΠΑΜΕ όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν σήμερα συμβολικά στον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *