Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / FreeTime / Συνάντηση Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Συνάντηση Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου

pagkritia enosi politisikon sullogon

Με εκπροσώπους της Παγκρήτιας  Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήτης, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος  κ. Στέλιος Κουναλάκης, οι εκπρόσωποι της Ένωσης, πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες σειρά επαφών στο νομό Λασιθίου, με στόχο την ενημέρωση αιρετών της Τ.Α αλλά και εκπροσώπων  των πολιτιστικών συλλόγων  για τους σκοπούς και τις δράσεις που έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα το Παγκρήτιο Σωματείο.

Θεωρούμε ανέφερε, ότι η προσπάθεια που καταβάλλει το Δ.Σ  της Παγκρήτιας Ένωσης σε Περιφερειακό επίπεδο, ώστε να αναδειχθεί στην πράξη ο συγκρητισμός, είναι σημαντική ! Από την μέχρι τώρα πορεία, σημείωσε, έχει διαφανεί ότι ο πολιτισμός παραμένει το συγκριτικό μας πλεονέκτημα -αποτελεί  πηγή έμπνευσης και δύναμη ανατροπής, ώστε να αλλάξει  η οικονομική και η κοινωνική ζωή του νησιού . Ήδη έκανε γνωστό, έχει ξεκινήσει συνεργασία και με  άλλες ενώσεις σε Ελλαδικό επίπεδο, σε μία προσπάθεια ν΄ αναδειχθούν διαχρονικές αξίες της τέχνης και του πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ.Αντώνης Ζεβός, αναφερόμενος στην επίσκεψη των μελών του Δ.Σ της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων και στη συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων σε επίπεδο Κρήτης, χαρακτήρισε ενδιαφέρουσες τις προτάσεις που κατατέθηκαν, ιδιαίτερα όταν αυτές κινούνται στην λογική της υπέρβασης των έντονων τοπικισμών που υπάρχουν. Παρά τις όποιες επιφυλάξεις μπορούν να υπάρχουν –τόνισε-θα πρέπει να προσπαθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Σύμφωνα με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, εκ μέρους των μελών του Δ.Σ της Π.Ε.Π.Σ.Υ κατατέθηκε αίτηση για χρηματοδότηση από τον Δήμο, θέμα το οποίο αναμένεται να εξετάσει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Στη συνέχεια ενημέρωσε, σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν τους Π.Σ της περιοχής και την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Αγίου Νικολάου, θα δούμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε  την υπόθεση αυτή.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν κ. Χάρης Αλεξάκης, τα μέλη της Ένωσης κ. Δέσποινα Κουρουπάκη υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Νίκος Κοκκινάκης Αντιπρόεδρος Λασιθίου, ενώ όπως έγινε γνωστό ως έδρατης Π.Ε.Π.Σ.Υ σε επίπεδο Λασιθίου ορίστηκε το Καβούσι.

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου με την ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού για το Αρχαιολογικό Μουσείου

anatolh.com Εξαιρετικά σημαντικό, χαρακτήρισε το γεγονός της ένταξης και χρηματοδότησης – πρότασης στο ΠΕΠ Κρήτης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize