Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΦΥΣΗ / Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης είχε ο Γενικός Διευθυντής του ΙΓΜΕ

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης είχε ο Γενικός Διευθυντής του ΙΓΜΕ

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφτηκε χτες ο Γενικός Διευθυντής του ΙΓΜΕ, κ. Ρουσέτος Λειβαδάρος, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια της Περιφερειακής Μονάδας Κρήτης του ΙΓΜΕ, κα Κασσιανή Παπανικολάου, στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμικούς φορείς της Κρήτης.

Η κα Λιονή καλωσόρισε στο Ρέθυμνο τον κ. Λειβαδάρο και τον ενημέρωσε σχετικά με τις δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης σε επίπεδο υποδομών αλλά και στρατηγικού σχεδιασμού, ενώ επεσήμανε την πολύ καλή συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης με την Περιφερειακή Μονάδα Κρήτης του ΙΓΜΕ σε ευρωπαϊκά προγράμματα και μελέτες.

 

Ο κ. Λειβαδάρος ενημέρωσε με τη σειρά του την κα Λιονή για τις δραστηριότητες του ΙΓΜΕ καθώς και την εσωτερική αναδιάρθρωση  που λαμβάνει χώρα στο Ινστιτούτο με στόχο τη στενότερη συνεργασία με τους ΟΤΑ σε θέματα ύδρευσης και άρδευσης.

Check Also

Κρήτη – Συνάντηση για την παλιά πόλη και τους χώρους στάθμευσης

cretalive.gr Η συνάντηση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Παλιά Πόλη. Συνάντηση φορέων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize