Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ / Συνάντηση Δημάρχου Κισσάμου Θοδωρή Σταθάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Κισσάμου

Συνάντηση Δημάρχου Κισσάμου Θοδωρή Σταθάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Κισσάμου

stathakis polakis

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη είχε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης στο πλαίσιο των επαφών του για την προώθηση ζητημάτων του Δήμου Κισσάμου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του κ. Σταθάκη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Πολάκη – η οποία έγινε στην Αθήνα – τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας στην περιοχή της Κισσάμου, με ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας [ΚΥ].

Ιδιαίτερα ο κ. Σταθάκης επισήμανε στον κ. Πολάκη την ανάγκη να διασφαλιστεί η ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του ΚΥ ζητώντας παράλληλα να υπάρξει μέριμνα για την ενίσχυση στελέχωσης αυτού με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό καθώς και με οδηγούς ασθενοφόρων – μια και ο αριθμός των οδηγών κρίνεται ανεπαρκής με συνέπεια να υπάρχουν ακάλυπτες βάρδιες ασθενοφόρου – ενώ ζήτησε και την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου ασθενοφόρου προκειμένου να αντιμετωπίζονται με περισσότερη ασφάλεια, τα επείγοντα – και όχι μόνο – περιστατικά που χρήζουν επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στην περιοχή της Κισσάμου.

Check Also

Σπάει κόκαλα το νέο σκίτσο του Αρκά – Κάνει «φέτες» Τσίπρα-Πολάκη

iefimerida.gr Σπάει κόκαλα το νέο σκίτσο του Αρκά με το οποίο κάνει… φέτες Αλέξη Τσίπρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize