Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συνάντηση Γιώργου Μαρινάκη με Υπουργό και Υφυπουργό Εσωτερικών – Στο Ρέθυμνο το Σάββατο ο Κουρουμπλής
"Δε θα πληρώσουμε και δε θα παραλάβουμε πράγματα.. ξεπέτα!"

Συνάντηση Γιώργου Μαρινάκη με Υπουργό και Υφυπουργό Εσωτερικών – Στο Ρέθυμνο το Σάββατο ο Κουρουμπλής

Με τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη και τον Υφυπουργό κ. Μπαλάφα Ιωάννη είχε χθες (Δευτέρα 13/6) συνάντηση, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου.
Στο πλαίσιο της πολύωρης συνεργασίας τους, που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ΕΔΕΥΑ καθώς και το επικείμενο νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που έχει τεθεί προς ψήφιση. Δόθηκαν εντολές από τον Υπουργό για άμεση συζήτηση του θέματος της υποστελέχωσης των ΔΕΥΑ, το κόστος ενέργειας και την κατανομή της ΚΑΠ σε αυτές.
Αποφασίστηκε επίσης η συγκρότηση επιτροπής που θα μελετήσει την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου που διέπει τις ΔΕΥΑ (Ν. 6069/’80), προκειμένου να αρθεί η σύγχυση που προκαλείται αναφορικά με τη λειτουργία των ΔΕΥΑ οι οποίες άλλοτε προσεγγίζονται ως δημόσιες επιχειρήσεις και άλλοτε ως ιδιωτικές, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα τόσο στην ευελιξία τους όσο και στους εργαζόμενους τους.
Εντωμεταξύ, το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, ο κ. Κουρουμπλής θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο και θα προκαλέσει σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαίρη Λιονή, τους Δημάρχους του Νομού και τις παραγωγικές τάξεις του Ρεθύμνου.

Check Also

Τι συμφωνήθηκε σε συνάντηση στο υπουργείο Υγείας για τα διαγνωστικά εργαστήρια

Την πρόταση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού για σύσταση ομάδας εργασίας με σκοπό την άμεση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize