Συνάντηση για το νέο αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου – Στην Αθήνα αύριο για ΚΑΠ – ΣΑΤΑ

Τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Δασκαλάκη Ανδρέα υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Μαρινάκης Γιώργης και είχε μαζί του συνεργασία, παρουσία του Αρχιτέκτονα Δήμου Ρεθύμνης κ. Τσάκωνα Μάνου,  με αντικείμενο τη μελέτη ανέγερσης νέου αστυνομικού μεγάρου στη Σχολή Χωροφυλακής.

Ο κ. Δασκαλάκης κατέθεσε την ικανοποίησή του για την πορεία της εκπόνησης της σχετικής μελέτης καθώς και για τη συνέπεια όπως και για την  άμεση ανταπόκριση του Δήμου Ρεθύμνης στην ευθύνη που ανέλαβε σχετικά με την ανέγερση του εν λόγω κτιρίου  ενώ συνεχάρη, με την ευκαιρία,  τον κ. Τσάκωνα για την εξαιρετική ποιότητα της δουλειάς του, ως μελετητή.

Η συνεργασία ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές προκειμένου να  επιτευχθεί ο κοινός στόχος που είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου αστυνομικού μεγάρου που θα ενταχθεί στις λειτουργίες της πόλης και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών κι επισκεπτών με επάρκεια και καλή οργάνωση.

Στην Αθήνα θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 18 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Μαρινάκης Γιώργης προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών των Ο.Τ.Α. της ΚΕΔΕ. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι Προϋπολογισμοί των Δήμων για το 2017, η χρηματοδότηση Δήμων από την ΚΑΠ και τη ΣΑΤΑ για το 2016 και το  Πρόγραμμα  εξυγίανσης Δήμων.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize