Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στο ανακαινισμένο Αστυνομικό Τμήμα της Αμμουδάρας ο Κώστας Μαμουλάκης

Στο ανακαινισμένο Αστυνομικό Τμήμα της Αμμουδάρας ο Κώστας Μαμουλάκης

astunomiko tmima ammoudaras

Τις εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης στο Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται στην Αμμουδάρα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Νίκος Χριστοφάκης.

Πρόκειται για εργασίες ηλεκτρολογικών και υδραυλικών παρεμβάσεων, εσωτερικών και εξωτερικών χρωματισμών, αντικατάσταση πλακιδίων, μόνωσης, επιδιορθώσεις κουφωμάτων, κιγκλιδωμάτων, κ.α., που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου, της Δ.Κ. Γαζίου και της ΜΑΕΔΗΜ. Εργασίες απαραίτητες για την βελτίωση των συνθηκών τόσο για το προσωπικό του τμήματος, όσο και για τους δεκάδες επισκέπτες του.

 

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τον Ταξίαρχο κ. Νίκο Χριστοφάκη, τον Διοικητή Ασφαλείας Αστυνόμο Α’ κ. Γιώργο Βαρδάκη, τον Διοικητή του Α.Τ. Αστυνόμο Β’ κ. Ανδρέα Ταβερναράκη, τον Υποδιοικητή του Α.Τ. Υπαστυνόμο Β’ κ. Γιάννη Ζήκο και το προσωπικό του τμήματος, αλλά και με τα μικρά παιδιά και τους εκπαιδευτικούς από τον παιδικό σταθμό «Μελισσάκια», που πραγματοποίησαν δενδροφύτευση και καθαρισμό στον προαύλιο χώρο του τμήματος.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το αστυνομικό τμήμα που σε λίγο καιρό θα εποπτεύει το Γάζι, το Τσαλικάκι, την Αμμουδάρα και άλλες περιοχές του Δήμου μας, ανακαινίστηκε και αποτελεί πλέον ένα κτίριο – κόσμημα για την περιοχή μας.

Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία αυτού του τμήματος που θα εποπτεύει το Μαλεβίζι, μια απόφαση που δικαίωσε τις πολύχρονες προσπάθειές μας ευχαριστήσω θερμά τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Μιχάλη Καραμανλάκη καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την εξέλιξη, αλλά και όσους δούλεψαν για να αποκτήσει σήμερα αυτή την πολύ όμορφη εικόνα».

Check Also

Ρέθυμνο – Εκριζώθηκαν δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 μέτρων – Έρευνες σε Ηράκλειο και Μυλοπόταμο

neakriti.gr Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άτομα που… κρύβονται πίσω από τις φυτείες Μία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize