Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / FreeTime / Στο έργο του Εκθετηρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σάρχου ο Κώστας Μαμουλάκης

Στο έργο του Εκθετηρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σάρχου ο Κώστας Μαμουλάκης

sarhos politistiki klironomia (1)

Τις εργασίες διαμόρφωσης του παλιού δημοτικού σχολείου του Σάρχου σε Εκθετήριο Πολιτιστικής και Λαογραφικής Κληρονομιάς, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποσκοπεί στο να αναδείξει τη πολιτιστική κληρονομιά του Μαλεβιζίου, μέσα από ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρο το Μαλεβίζι. Στις εργασίες, προϋπολογισμού 130.000 ευρώ, περιλαμβάνεται η πλήρης ανακαίνιση των χώρων, η αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, η τοποθέτηση κλιματισμού και εξαερισμού, φωτιστικών σωμάτων, η νέα υδραυλική εγκατάσταση, εργασίες πρόσβασης ΑμεΑ, κ.α.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο ανάδειξης της πολιτιστικής και λαογραφικής μας κληρονομιάς, κατασκευάζουμε εδώ στον Σάρχο. Πρόκειται για ένα ακόμη έργο της Δημοτικής Αρχής, με στόχο την πολύπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη της υπαίθρου του Δήμου μας, με έργα που θα αποτελούν πόλο έλξης για έλληνες και ξένους επισκέπτες. Τονώνουμε έτσι τις μικρές, τοπικές οικονομίες, ενισχύουμε την επισκεψιμότητα των οικισμών μας και δημιουργούμε συνθήκες ανάδειξης όλων αυτών των χαρακτηριστικών που κάνουν το Μαλεβίζι ξεχωριστό.

Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τους πρώην αντιδημάρχους της Δ.Ε. Κρουσώνα Κ. Φασουλάκη και Γ. Μακριδάκη, τον πρόεδρο του Σάρχου Γ. Αδαμάκη, τον νυν αντιδήμαρχο της περιοχής Γ. Βαλτζάκη, τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Α. Σαλούστρο και όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν, καθώς και τους συνεργάτες μας από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 μέσω του οποίου χρηματοδοτείται το έργο».

Το Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Α. Σαλούστρος, Γ. Βαλτζάκης και Χ. Κουτσογιάννης, ο Πρόεδρος του οικισμού Γ. Αδαμάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας Μ. Παπαδομανωλάκης και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου Ρ. Παπαδάκη.

sarhos politistiki klironomia (2)

 

Σοφία Πολίτη

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Βήματα προόδου για την αποκατάσταση και του Φρουρίου του Παλαιόκαστρου

  Συνάντηση με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Β. Συθιακάκη και την αρχαιολόγο Ελ. Κανάκη …

Σχόλια