Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σημαντικά σημεία από την ομιλία Ανδρέα Λοβέρδου στο Ηράκλειο

Σημαντικά σημεία από την ομιλία Ανδρέα Λοβέρδου στο Ηράκλειο

loberdos (2)

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ανδρέας Λοβέρδος πραγματοποίησε ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης. Σας παραθέτουμε τα κύρια σημεία της ομιλίας του:
-Πήραμε εντολή αντιπολίτευσης την οποία θα κάνουμε με τρόπο δυναμικό και έντιμο. Η δική μας αντιπολίτευση θα στηρίζεται στην αλήθεια και σε αυτό που πρέπει να γίνει για το αύριο. Έχουμε και εντολή για αναδιάταξη δυνάμεων και ανασυγκρότηση.

-Το συνέδριο δέχτηκε την πρόταση μου για μετονομασία μας σε ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη. Η παράταξη θα αναγεννηθεί σιγά, σιγά και αυτή την πορεία πρέπει να υπηρετήσουμε.

loberdos (1)

-Έχω τις γνώσεις και την πραγματική εμπειρία να κινήσω αυτή τη διαδικασία αλλά και την πίστη πως το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη είναι το μέλλον.

-Την Κυριακή πρέπει να έχουμε μια έντιμη διαδικασία ώστε το βράδυ να είμαστε όλοι στο ίδιο μετερίζι. Πρέπει όλοι μαζί να ξανακάνουμε την παράταξη μας μεγάλη, δυνατή και χρήσιμη για τον τόπο.

-Στις περιοδείες μου βλέπω πως έχει αρχίσει να δημιουργείται μια κίνηση επιστροφής. Πρέπει να υποδεχτούμε αυτό τον κόσμο και να τον κρατήσουμε.

loberdos (3)

 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Γυναίκα τα… έψαλε στον Πιτσιόρλα για τη Μακεδονία: «Προσβάλλετε την ιστορία»

iefimerida.gr Κατά τη διάρκεια ομιλίας του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιου Πιτσιόρλα, μια γυναίκα άρχισε …

Σχόλια

Font Resize