Αρχική / Sports / «Σε λιγότερο από 1 έτος, το νέο κλειστό γυμναστήριο στα Περιβόλια»

«Σε λιγότερο από 1 έτος, το νέο κλειστό γυμναστήριο στα Περιβόλια»

kleisto peribolia1 (2)300.000 ευρώ φέρεται να στοίχισε η τελευταία απαιτούμενη απαλλοτρίωση, ώστε να ανοίξει κυριολεκτικά και μεταφορικά ο δρόμος για την ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου στα Περιβόλια Ρεθύμνου. Έχει πραγματοποιηθεί η χάραξη του δρόμου, η κατασκευή του οποίου θα στοιχίσει 40.000 ευρώ, ενώ η νέα αθλητική δομή θα στοιχίσει 950.οοο περίπου ευρώ μετά από έκπτωση του αναδόχου σε ποσοστό 35% από τον αρχικό προϋπολογισμό του 1 εκατομμυρίου 440 χιλιάδων ευρώ.

kleisto peribolia1 (3)

Το ανησυχητικό είναι ότι εμπλέκονται εθνικοί πόροι στην ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στα Περιβόλια με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολο, εάν θα χρηματοδοτείται απρόσκοπτα ο εργολάβος για να μην υπάρξουν νέες καθυστερήσεις.

kleisto peribolia1 (4)

Ο αθλητισμός στο Ρέθυμνο βρίσκεται σε ακμή τα τελευταία χρόνια και ίσως σε ένα χρόνο η νέα αυτή δομή να τονώσει περαιτέρω αυτή την άνθιση του αθλητισμού, καθώς θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Νέας Γενιάς με τα αποδυτήρια, τους χώρους φιλοξενίας, τα ιατρεία και τον κλιματισμό που προβλέπεται.

marinakis

 

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Η επίσκεψη του Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στο Δήμαρχο Ρεθύμνου

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε σήμερα στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης …

Σχόλια

Font Resize