Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σε κινητοποιήσεις αύριο οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές

Σε κινητοποιήσεις αύριο οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές

asfalistikoi_diames

Την Τετάρτη 10-06-2015 η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ενάντια στις αθέμιτες πρακτικές για την προώθηση ασφαλιστικών προγραμμάτων από μέρους των τραπεζών.

 

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων τάσσεται αλληλέγγυος  και στηρίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

 

Καλούμε τους συνάδελφους να λάβουν ενεργό μέρος στη διαμαρτυρία και να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους τη συγκέντρωση.

 

Ο σύλλογός μας έχει γίνει αρκετές φορές αποδέκτης παραπόνων από συμπολίτες μας, σχετικά με αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούν τραπεζικοί υπάλληλοι. Είτε πρόκειται για απλό ασφαλιστήριο αυτοκινήτου είτε για δανειοδοτούμενο ακίνητο με ασφάλιστρα εκατοντάδων ή χιλιάδων ευρώ, πρακτικές τύπου κάνε σε μας την ασφάλεια για να σου εγκρίνουμε το δάνειο ή για να πάρεις μπλοκ επιταγών, είναι στην ημερήσια διάταξη από πλευράς τραπεζών. Για ευνόητους λόγους οι συναλλασσόμενοι δεν προχωρούν σε επώνυμη καταγγελία,  με συνέπεια το πρόβλημα να διαιωνίζεται.

 

Πριν λίγους μήνες ο Σ.Α.Δ.Χ. έστειλε επιστολές στους διευθυντές των τραπεζικών υποκαταστημάτων του νομού μας, κάνοντας τους κοινωνούς του προβληματισμού μας και τονίζοντάς τους ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές.

 

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές εκτός από το να πληρώνουν στο ακέραιο τους φόρους τους, να δίνουν δουλειά σε χιλιάδες ασφαλιστικούς υπαλλήλους, να αγωνιούν για το συμφέρον του πελάτη χωρίς να ζημιώνεται η ασφαλιστική εταιρεία και να υφίστανται τον έλεγχο της πολιτείας με πιστοποιήσεις και ασφάλιση αστικής ευθύνης διαμεσολαβούντα, έχουν και δικαιώματα.

 

Ζητούμε από όλους αυτά τα δικαιώματα να γίνουν σεβαστά.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Σχόλια

Font Resize