Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Ρευστό ή διακοπή εργασιών» – «Δε γνωρίζουμε αν θα πληρωθούμε σε ευρώ ή πετσετάκια»

«Ρευστό ή διακοπή εργασιών» – «Δε γνωρίζουμε αν θα πληρωθούμε σε ευρώ ή πετσετάκια»

erga paralia (2)

Έτοιμος να τινάξει στον αέρα την ανάπλαση του παραλιακού δρόμου του Ρεθύμνου είναι ο ανάδοχος του έργου, Ζαχαρίας Αθουσάκης, καθώς από την αρχή του 2015 δεν έχει λάβει ούτε ευρώ παρόλο που το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Οι εργασίες θα σταματήσουν εάν στοιχειοθετηθεί αυτό το δικαίωμα του εργολάβου, σε περίπτωση που δε λάβει εγγυήσεις για πίστωση κάποιου ποσού.

erga paralia (3)

erga paralia (1)

Αυτή τη στιγμή στις εργασίες ανάπλασης απασχολούνται 20 άτομα, ενώ υπάρχει πρόθεση ακόμα και για 60 εάν υπάρξει χρηματοδότηση. 10 μέρες πίσω βρίσκονται οι εργασίες σε σχέση με τον προγραμματισμό και γίνονται προσπάθειες για λιγότερη δυνατόν όχληση σε τουρίστες και επιχειρηματίες.

erga paralia (4)

athousakis

Δεν γνωρίζουμε εάν θα πληρωθούμε σε ευρώ ή σε «πετσετάκια» αναφέρει με ανησυχία ο ανάδοχος του έργου, Ζαχαρίας Αθουσάκης με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων -Υπηρεσιών και Μνημείων, Μίνω Αλεφαντνινό να αισιοδοξεί ότι σε 10 μέρες θόρυβος και σκόνη θα αποτελούν παρελθόν.

alefantinos

 

Check Also

Κρήτη – Λύματα χύνονται σε παραλία – Ανυπόφορη δυσοσμία στην περιοχή

zarpanews.gr Δυσάρεστες εικόνες που δυσφημούν τον τόπο και προβληματίζουν έντονα κάτοικους και καταστηματάρχες, αποτυπώνονται σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize