Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Προβλήματα στην υδροδότηση

Προβλήματα στην υδροδότηση

Ο οικισμός του Γάλλου, τμήματα του Ατσιποπούλου και μερικά σημεία μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου αντιμετωπίζουν προβλήματα υδροδότησης, κυρίως κατά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες αιχμής. Χειρότερη είναι η κατάσταση στην έκταση από τον Αδελιανό κάμπο μέχρι τη Σκαλέτα και νότια στους αντίστοιχους οικισμούς και αυτό γιατί εκτός από τις πολλές τουριστικές μονάδες της περιοχής το δίκτυο ύδρευσης είναι κοινό με της άρδευσης των γύρω οικισμών.

Χρόνο με το χρόνο η κατάσταση δυσχεραίνει με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου, Άγγελο Μαλά, να έχει στα σκαριά μεγάλα έργα και μικρότερες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι ανάγκες υδροδότησης του Ρεθύμνου καλύπτονται κυρίως από τις πηγές Αργυρούπολης, την λίμνη του Κουρνά και γεώτρηση στον Πλατανιά, ενώ αρκετοί οικισμοί έχουν αυτόνομο δίκτυο ύδρευσης.

Η ΔΕΥΑΡ θα βελτιώσει και θα εγκαταστήσει νέα δίκτυα και θα επισκευάζει άμεσα τις όποιες βλάβες.

problhmata udrodotisis deyar (5) problhmata udrodotisis deyar (4) problhmata udrodotisis deyar (3) problhmata udrodotisis deyar (2) problhmata udrodotisis deyar (1) malas problhmata udrodotisis deyar (7) problhmata udrodotisis deyar (6)

 

Ματθαίος Καπετανάκης

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Οδοί Σαλαμίνος – Μελισσηνού παλιά πόλη Ρεθύμνου: Δριμύ κατηγορώ για τον δρόμο της οργής! – Ούτε δακτύλιος, ούτε ανάπλαση!

Κλείνουν εισόδους καταστημάτων και κατοικιών με τις ευλογίες του δήμου.  Αγαπητή ειδησεογραφική πύλη & αναγνώστες, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *