Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / * Πιστοποίηση βιολογικής ζωικής παραγωγής*Διαχείριση ζωικού κεφαλαίου*Συστήματα διατροφής & στέγασης*Κανόνες ασφάλειας & υγιεινής

* Πιστοποίηση βιολογικής ζωικής παραγωγής*Διαχείριση ζωικού κεφαλαίου*Συστήματα διατροφής & στέγασης*Κανόνες ασφάλειας & υγιεινής

probata

Ολοκλήρωση των πιλοτικών μαθημάτων για την επαγγελματική εκπαίδευση στη βιολογική κτηνοτροφία του ευρωπαϊκού έργου “Livorg”.

Το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης (Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ), ολοκλήρωσε τον κύκλο σεμιναρίων Βιολογικής Κτηνοτροφίας, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαικού έργου έργου Δια Βίου Μάθησης Livorg, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι εταίροι του σχεδίου είναι από την Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Εσθονία και Πολωνία και Ελλάδα (ΜΑΙΧ).
Ο κύκλος σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Παραρτήματος του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ στα Μυσσίρια (Δ/νση Δασών). Τα μαθήματα ήταν δωρεάν και απευθύνονταν σε κτηνοτρόφους, νέους αγρότες, άνεργους γεωτεχνικούς και όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με τη βιολογική κτηνοτροφία.
Η εκπαίδευση κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στο πλαίσιο της βιολογικής κτηνοτροφίας, όπως:
* Πιστοποίηση βιολογικής ζωικής παραγωγής,
* Διαχείριση ζωικού κεφαλαίου,
* Συστήματα διατροφής & στέγασης
* Κανόνες ασφάλειας & υγιεινής

Τα μαθήματα ήταν συνολικής διάρκειας 80 ωρών και περιελάμβαναν, θερωητικές ώρες διδασκαλίας, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε βιολογικές μονάδες του νομού Ρεθύμνου καθώς και χρήση διαδικτυακών εξ’ αποστάσεως (e-learning) μαθημάτων.
Στους συμμετέχοντες στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου χορηγήθηκε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

U

U

 

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Συνολικός προϋπολογισμός 1.674.200 ευρώ για έργα στην ΠΕ Ρεθύμνου

Έργα 1.674.200 Ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης   Έργα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize