Αρχική / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / «Παραιτείται» ο Πρύτανης – 20 εκατομμύρια για συνεδριακό κέντρο και επέκταση βιβλιοθήκης: Πότε;

«Παραιτείται» ο Πρύτανης – 20 εκατομμύρια για συνεδριακό κέντρο και επέκταση βιβλιοθήκης: Πότε;

Έπειτα από 18 μήνες εργασιών ολοκλήρωσης, αποπερατώθηκαν σχεδόν και τα 5 κτίρια του Κέντρου Ερευνών και Μελετών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο με στόχο και οι  επιστήμες αγωγής μαζί με τις ανθρωπιστικές και τις  κοινωνικές, να μπορούν επάξια να αναπτύξουν τον τομέα της έρευνας, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ευρυπίδη Στεφάνου να κάνει λόγο για αίσια έκβαση στον πρωταρχικό στόχο του ιδρύματος αποκατάστασης του ρόλου του ΚΕΜΕ επιστημονικά και διδακτικά.

evripidis stefanou

Η νέα Επιστημονική Διευθύντρια του ΚΕΜΕ και Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας, Μαρία Κούση, δεσμεύθηκε να εντείνει τις προσπάθειες του ερευνητικού κέντρου να αποτελέσει πόλο έλξης για παραμονή στη χώρα των νέων Ελλήνων ερευνητών με τον Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης και πρωτεργάτη της ίδρυσης του ΚΕΜΕ, Μιχάλη Δαμανάκη, να τονίζει τον ρόλο του ΚΕΜΕ στην ερευνητική συνένωση των σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

maria kousi mixalis damanakis

Οι αυτοδιοικητικοί Γιώργος Μαρινάκης και Μαρία Λιονή, δεσμεύθηκαν να εργαστούν στην κατεύθυνση της διασφάλισης των 12,5 εκατομμυρίων ευρώ για νέο συνεδριακό κέντρο διεθνών προδιαγραφών και των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για την επέκταση της βιβλιοθήκης.

giorgos marinakis maria lioni

Αίσθηση προκάλεσε η έμμεση παραδοχή του Ευρυπίδη Στεφάνου ότι δε θα εγκαινιάσει το ΚΕΜΕ, μέσω του Γιώργου Μαρινάκη, αφού δε θα δεχθεί την παράταση της θητείας του, κοινώς θα παραιτηθεί από τα καθήκοντά του ως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

keme (1) keme (16) keme (15) keme (14) keme (13) keme (12) keme (11) keme (10) keme (9) keme (8) keme (7) keme (6) keme (5) keme (4) keme (3) keme (2)

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Κρήτη – Η απώλεια της Εύας και οι τραγικές συμπτώσεις της ζωής

cretalive.gr Είχε δεχτεί -την ίδια μέρα που έφυγε από τη ζωή- σφαίρα στο τραγικό επεισόδιο …

Σχόλια

Font Resize