Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παράτυπα ήδη σε κυκλοφορία ο νότιος κλάδος του νέου κόμβου Αμαρίου

Παράτυπα ήδη σε κυκλοφορία ο νότιος κλάδος του νέου κόμβου Αμαρίου

Παραδίδεται ο νότιος κλάδος του νέου κόμβου Αμαρίου

kombos amariou (2)

Έτοιμη είναι η διαγράμμιση, η σήμανση και ο φωτισμός του νέου κόμβου Αμαρίου και την Κυριακή 7 Ιουνίου αναμένεται η παράδοση και του νότιου κλάδου στην κυκλοφορία. Ήδη όμως φαίνεται να έχει παραδοθεί άτυπα στην κυκλοφορία σε οχήματα που κινούνται αντικανονικά ή ακόμη φτάνουν στο σημείο να παρκάρουν κάτω από τη γέφυρα του κόμβου.

kombos amariou (6)

Αγκάθι παραμένει η προσβασιμότητα στις επιχειρήσεις νότια του ΒΟΑΚ, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο έχουν δει τον τζίρο τους να διαγράφει χαμηλές πτήσεις λόγω του συγκοινωνιακού τους αποκλεισμού εξαιτίας των εργασιών.

kombos amariou (3)

5 χρόνια ταλαιπωρεί ο νέος κόμβος Αμαρίου με έκπτωτο τον αρχικό ανάδοχο και με πίεση χρόνου για να μην χαθούν οι χρηματοδοτικοί πόροι του ΕΣΠΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά δεν υπάρχει παράλληλος δρόμος στην Εθνική Οδό, όπως φέρεται να προβλεπόταν αρχικά.

kombos amariou (4)

Τελευταίο τμήμα του πολύπαθου έργου που απομένει για να ολοκληρωθεί είναι η διάνοιξη συνδετήριου δρόμου με την Επαρχιακή Οδό Ρεθύμνου – Αμαρίου, όμως και αυτό το τμήμα, χωματόδρομος σήμερα, χρησιμοποιείται από τους ανυπόμονους οδηγούς.

kombos amariou (1)

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ρέθυμνο – Τον «τσάκωσαν» σε έλεγχο στον ΒΟΑΚ με χασίς στο αυτοκίνητο

Συνελήφθη, 42χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, χθες (09.09.2018) σε περιοχή του …

Σχόλια

Font Resize