Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παράλληλα θα λειτουργούν το νέο επισιτιστικό πρόγραμμα με τα κοινωνικά παντοπωλεία

Παράλληλα θα λειτουργούν το νέο επισιτιστικό πρόγραμμα με τα κοινωνικά παντοπωλεία

Το προσεχές διάστημα προγραμματίζει τεχνική συνάντηση η Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, σύμφωνα με τη Μαρία Λιονή, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά τον προσεχή Σεπτέμβριο που θα ξεκινήσει το επισιτιστικό πρόγραμμα για την άμβλυνση των συνεπειών της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα. Η επιτυχία του εγχειρήματος για γρήγορη διανομή των τροφίμων εξαρτάται από την αγαστή συνεργασία Περιφέρειας και Αντιπεριφερειών με Δήμους, Εκκλησία και λοιπούς φορείς.

Στόχο της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου αποτελεί να πραγματοποιηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά οι σχετικοί διαγωνισμοί για την κατακύρωση του είδους και της ποσότητας των προμηθειών από τον εκάστοτε πάροχο προς τους δικαιούχους του προγράμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά και παράλληλα θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους τα κοινωνικά παντοπωλεία των κατά τόπους δήμων και αντιπεριφερειών, ωστόσο τα κοινωνικά παντοπωλεία αφορούν περισσότερο σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, ενώ το επισιτιστικό πρόγραμμα καλύπτει και καθημερινές διατροφικές ανάγκες, ακόμα και είδη ένδυσης και υπόδησης.

lioni (1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize