Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παράδοση φαρμάκων από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου στο Κέντρο Υγείας Βιάννου

Παράδοση φαρμάκων από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου στο Κέντρο Υγείας Βιάννου

farmaka gallon 2

Από την απομακρυσμένη Βιάννο ξεκίνησε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου την υλοποίηση του φετινού κεντρικού στόχου προσφοράς προς την κοινωνία, που είναι η συλλογή και η προμήθεια φαρμάκων προς διάφορες υγειονομικές δομές.

Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 5/10 ιατροί μέλη και φίλοι του Ρ.Ο.Η. μαζί με Γάλλους Ροταριανούς, είχαν επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Βιάννου, εξετάζοντας δωρεάν περισσότερους από 250 κατοίκους. Οι Ροταριανοί από τον Όμιλο Παρίσι – Μονμάρτη, εντυπωσιασμένοι από την ανταπόκριση των κατοίκων αλλά και την πολυπληθή ιατρική αποστολή, δώρισαν στον Ρ.Ο. Ηρακλείου το ποσό των 200 € για να ενισχυθεί το φαρμακείο του Κ.Υ. Σε συνεννόηση και με τον Δ/ντη του Κ.Υ. τα μέλη του Ρ.Ο.Η. αγόρασαν το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό, το οποίο και παραδόθηκε στην κ. Μαρία Γελασάκη, υπεύθυνη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Κ. Υ. Βιάννου.

Οι δράσεις συγκέντρωσης και διάθεση φαρμακευτικού υλικού θα συνεχιστούν από τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου καθ’ όλη τη διάρκεια της Ροταριανής χρονιάς, με στόχο να καλυφτούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες δομών αλλά και συνανθρώπων μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

farmaka gallon farmaka gallon 3

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Η ιστορία, η πορεία και οι προοπτικές του Ελληνικού χρέους, θέμα της συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

  Ο Ροταριανός Μηνάς Παπαδάκης ήταν ο ομιλητής της απλής συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου …

Σχόλια

Font Resize