Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο πρώτος Ρεθεμνιώτης στο ΔΣ της ΠΟΑΣΥ – Προτεραιότητες στην αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ

Ο πρώτος Ρεθεμνιώτης στο ΔΣ της ΠΟΑΣΥ – Προτεραιότητες στην αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ

«Αιμορραγεί» λόγω έλλειψης προσωπικού η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με το μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, Μανούσο Γιανναδάκη, τόσο πανελλαδικά, όσο και σε επίπεδο Κρήτης. Δεκάδες αστυνομικοί συνταξιοδοτούνται κάθε χρόνο ανά νομό της Κρήτης, ενώ μετατίθενται μόλις ένας με δύο και με τον εκμηδενισμό των προσλήψεων λόγω μνημονίων οι αστυνομικές υπηρεσίες δυσλειτουργούν.

Πρόταση του Μανούσου Γιανναδάκη αποτελεί η αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε παρά την υποστελέχωση να είναι ικανή να τονώνει το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών με γνώμονα τις ανάγκες του τόπου, δηλαδή με έμφαση στα αγροτικά θέματα, όπως οι ζωοκλοπές και η αδεσποτεία ζώων που προκαλούν φθορές, αλλά και στον τουριστικό τομέα, την παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και την αισχροκέρδεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανούσος Γιανναδάκης είναι ο πρώτος Ρεθεμνιώτης που εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και δεσμεύεται να δράσει υπέρ και των 4 νομών της Κρήτης. Μαζί με την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου μετά από παύση 3 ετών, στόχος είναι και η λειτουργία κέντρου μετεκπαίδευσης αστυνομικών της Κρήτης και εν γένει της νοτίου Ελλάδας.

elas (1) elas (2) giannadakis

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

«Καμπάνα» 5 χρόνων στο 47χρονο που βίασε τη γειτόνισσά του

neakriti.gr Σύμφωνα με τη γυναίκα, ο 47χρονος, ο οποίος διέμενε σε γειτονικό σπίτι, εισέβαλε στην …

Σχόλια

Font Resize