Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οριστικό αντίο στους 5μηνίτες – Δεν βρήκαν ανταπόκριση οι προσπάθειες

Οριστικό αντίο στους 5μηνίτες – Δεν βρήκαν ανταπόκριση οι προσπάθειες

dimos xanion pentamina (1)
Τους εργαζομένους του προγράμματος 5μηνης Κοινωφελούς Εργασίας για τις υπηρεσίες, που προσέφεραν κατά τη διάρκεια των συμβάσεων τους στον Δήμο Χανίων, ευχαρίστησε σήμερα, Δευτέρα 14/12/2015, ο Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, κατά τη διάρκεια ειδικής συνάντησης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Βάμβουκας αναγνώρισε την προσφορά των συμβασιούχων εργαζομένων, κάνοντας αναφορά στην ανακαίνιση των σχολείων, στον τομέα της καθαριότητας, στις κοινωνικές υπηρεσίες, στην κατασκευή πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία της πόλης, κ.ά., όπου η συμβολή των εργαζομένων ήταν σημαντική.

Ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε μάλιστα και τις ενέργειες, που έγιναν από πλευράς Δήμου και Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κρήτης για την παράταση της εργασίας των συμβασιούχων, οι οποίες, ωστόσο, δεν βρήκαν ανταπόκριση.

Τους εργαζομένους ευχαρίστησε από την πλευρά της και η Δ/ντρια της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, Αικατερίνη Καλογερίδου, αναφερόμενη στην προσφορά τους στη λειτουργία του Δήμου και των Υπηρεσιών του.

dimos xanion pentamina (2)

Check Also

Κρήτη – Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι – Τι αρμοδιότητες αναλαμβάνουν

zarpanews.gr Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου και οι συζητήσεις για το ποιοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize