Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Οικονομικά αντίποινα κατά των σκοπιανών για να αναγκαστούν να ανοίξουν τα σύνορα στην Ειδομένη

Οικονομικά αντίποινα κατά των σκοπιανών για να αναγκαστούν να ανοίξουν τα σύνορα στην Ειδομένη

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=e6dfxGZnaOM[/embedyt]

Την επιβολή σκληρών οικονομικών αντιποίνων κατά των σκοπιανών προκειμένου να αναγκαστούν να ανοίξουν τα σύνορα στην Ειδομένη για να μπορέσουν οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι πρόσφυγες να πάνε στη Γερμανία προτείνει εδώ και αρκετές ημέρες με συνεχείς του συνεντεύξεις στα ΜΜΕ ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους προσφυγές και παράνομους μετανάστες και ούτε βέβαια θα ανεχθούμε η Πατρίδα μας να μετατραπεί σε ένα απέραντο προσφυγικό Νταχάου”, επισήμανε ο Νότης Μαριάς.

Τα Σκόπια, συνέχισε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής εξαρτώνται οικονομικά από την Ελλάδα. Τα ΕΛΠΕ στη Βόρεια Ελλάδα τροφοδοτούν τα Σκόπια με πετρέλαιο μέσω αγωγού από τη Θεσσαλονίκη. Να κλείσουμε λοιπόν τα σύνορα με τους σκοπιανούς, επιβάλλοντας σκληρά οικονομικά αντίποινα και να απαγορεύσουμε κάθε διακίνηση πετρελαίου, πρώτων υλών και άλλων προϊόντων προς τα Σκόπια μέχρι ότου να ανοίξουν τα σύνορα τους στην Ειδομένη.

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: “οι σκοπιανοί έχουν γίνει πλέον τσιράκια των αυστριακών και παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο κλείνοντας τα σύνορα τους στους πρόσφυγες, όπως είπε άλλωστε και το Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ Μπάνκι Μούν. Ας πάνε λοιπόν στους αυστριακούς να τους δώσουν πετρέλαιο. Εμείς δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε η Πατρίδα μας να εκβιάζεται από το μόρφωμα των Σκοπίων τελεία και παύλα”.

prosfyges skopia

Check Also

Την Παρασκευή κλείνει οριστικά το Μακεδονικό – Ψηφίζεται η εισδοχή στο ΝΑΤΟ

Την Παρασκευή κλείνει οριστικά το Μακεδονικό και πλέον η Συμφωνία των Πρεσπών, παρά τις αντιδράσεις, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize