Ξεχειλίζουν από αδιαφορία: 7 κάδοι απορριμμάτων στη σειρά!

Δημότης δεύτερης κατηγορίας αισθάνεται ο Ανδρέας Καλαϊτζιδάκης, ο οποίος είχε την ατυχία παρόλο που μετά από κόπους μιας ζωής αναπαλαίωσε το πατρικό του σπίτι στην Κυριάννα Αρκαδίου Ρεθύμνου, να μην μπορεί να το κατοικήσει, γιατί 7 κάδοι σκουπιδιών βρίσκονται σε παράταξη μπροστά από την εστία του και μάλιστα αφού φαίνεται να έχει καταπατηθεί η έκτασή του σε σχέση με το διπλανό οικόπεδο. Η οργή ξεχειλίζει τους καλοκαιρινούς μήνες που η δυσωδία είναι ανυπόφορη και μπορεί την ώρα του ρεπορτάζ να είχε γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων, όμως τα σημάδια στο οδόστρωμα αποδεικνύουν ότι τα αποστραγγίδια από τους κάδους αποτελούν καθημερινότητα και επικίνδυνη εστία μόλυνσης.

Οι εικόνες ντροπής απαθανατίζονται από περαστικούς τουρίστες καθώς ο δρόμος αυτός οδηγεί στην ιστορική Μονή Αρκαδίου, ενώ ούτε λαχανικά από τον κήπο δεν τολμά να καταναλώσει ο καταγγέλλων εξαιτίας των εντόμων που συγκεντρώνονται. Η αδιαφορία περισσεύει και από όσους πετούν τα σκουπίδια από το αυτοκίνητο, αδιαφορώντας για το που θα προσγειωθούν.

Κατά το παρελθόν είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά από την άμετρη συγκέντρωση λογής λογής απορριμμάτων και ενώ θα μπορούσε να υπάρξει από ένας κάδος σε διάφορα σημεία του χωριού και όχι τόσοι κάδοι σε ένα σημείο. Ο καταγγέλλων εξετάζει το ενδεχόμενο να απευθυνθεί στον εισαγγελέα μήπως και δικαιωθεί αφού εισπράττει αδιαφορία μέχρι στιγμής. Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Καθαριότητας, Δημήτρης Λελεδάκης ανέφερε τηλεφωνικά ότι η υπηρεσία είναι αρμόδια να κρίνει που τοποθετούνται κάδοι και ότι θα υπάρξει συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κυριάννας Γιάννη Μανωλακάκη, επί του θέματος.

kataggelia kadoi (2) kataggelia kadoi (1) kalaitzidakis kataggelia kadoi (6) kataggelia kadoi (5) kataggelia kadoi (4) kataggelia kadoi (3)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize