Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΑΙ στο δημοψήφισμα από Μαρία Λιονή και Γιώργο Μαρινάκη

ΝΑΙ στο δημοψήφισμα από Μαρία Λιονή και Γιώργο Μαρινάκη

ΝΑΙ στο επερχόμενο δημοψήφισμα δηλώνει η Αντριπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή ως εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος για να παραμείνει η Ελλάδα σε ευρωπαϊκή πορεία και να μην χαθεί ο κόπος και οι θυσίες των Ελλήνων. Παράλληλα κάλεσε για ψήφο με τη λογική και όχι με το συναίσθημα και οπωσδήποτε την επόμενη μέρα να διαφυλαχθεί η κοινωνική συνοχή και να μας βρει ενωμένους.

Όχι στο θυμό και στην αμφισβήτηση, αλλά με ΝΑΙ στην Ευρώπη συντάσσεται και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, που δε σημαίνει ναι σε κάποιο πακέτο ή μνημόνιο. Προτάσσεται το πως εκλαμβάνουν τα μηνύματά μας οι εταίροι της Ελλάδας, ενώ το όχι στην Ευρώπη, οδηγεί σε αχαρτογράφητα νερά.

Το παρών στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου έδωσαν εκτός από τους αναπτυξιακούς και αυτοδιοικητικούς φορείς και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Βαγγέλης Μουνδριανάκης, που έκανε λόγο για εσπευσμένο και διχαστικό δημοψήφισμα με αδιευκρίνιστα σημεία και πολλές ερμηνείες.

Ενωμένους να μας βρει η Δευτέρα επιθυμεί και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βουκάλης για να ξεπεραστούν τα προβλήματα με ΝΑΙ σε ένα σίγουρο αύριο στην Ευρώπη.

epimelitirio nai (1) epimelitirio nai (2) epimelitirio nai (3) epimelitirio nai (4) epimelitirio nai (5) epimelitirio nai (6) epimelitirio nai (7) epimelitirio nai (8) epimelitirio nai (9) epimelitirio nai (10) epimelitirio nai (11)

Ματθαίος Καπετανάκης

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Δύο βραβεία για την Κρήτη και το Ρέθυμνο στα Bravo Sustainability Awards!

Βράβευση της Περιφέρειας Κρήτης για τις πρωτοπόρες δράσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης & του Κέντρου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *