Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / «Νέκρωσε» η Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου – Σε ιδιότυπη ημιαργία οι υπάλληλοι λόγω διακοπής διαδικτύου και τηλεπικοινωνιών από βλάβη εργασιών εργολάβου

«Νέκρωσε» η Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου – Σε ιδιότυπη ημιαργία οι υπάλληλοι λόγω διακοπής διαδικτύου και τηλεπικοινωνιών από βλάβη εργασιών εργολάβου

blabi per (2)

Αναγκαστικά σε ημιαργία βρίσκονται από χθες το μεσημέρι οι υπάλληλοι της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου, καθώς κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελεί ο εργολάβος του Δήμου στην Πλατεία Δικαστηρίων, κόπηκε καλώδιο οπτικών ινών. Το αποτέλεσμα είναι το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου να μη διαθέτει ούτε σύνδεση στο διαδίκτυο, ούτε τηλεπικοινωνία.

blabi per (4)

Όπως συνέστησε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, αν κάτι επείγει, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται αυτοπροσώπως στην Αντιπεριφέρεια ή μέσω κινητού τηλεφώνου, αφού λόγω του ιδιότυπου αποκλεισμού, δεν μπορεί ούτε καν ηλεκτρονικό πρωτόκολλο να τηρηθεί.

blabi per (1)

Την Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει η αποκατάσταση της βλάβης και αυτό μόνο εφόσον έχει ωστόσο μεταφερθεί στην Κρήτη το απαραίτητο καλώδιο οπτικών ινών.

blabi per (3)

 

blabi per (5)

Ματθαίος Καπετανάκης

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Μαρία Λιονή: Τη Σχολή Ασωμάτων έθεσε επί τάπητος στον Γιάννη Τσιρώνη

Η αξιοποίηση της Σχολής Ασωμάτων στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *