Νέες θανατώσεις οικόσιτων ζώων από αγέλες αδέσποτων σκύλων

Αγωνιούν οι κάτοικοι της Λούτρας και της Κυριάννας της Δημοτικής Ενότητας Αρκαδίου του Δήμου Ρεθύμνου, αφού σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου και κάτοικο της περιοχής, Γιώργο Κατσανέβα, ανεξέλεγκτες αγέλες σκύλων ξεκίνησαν εκ νέου τον πνιγμό οικόσιτων ζώων. Τον περασμένο χειμώνα υπολογίζεται ότι με αυτό τον τρόπο είχαν θανατωθεί 60 περίπου οικόσιτα ζώα, συν κάμποσα ακόμα σε γειτονικές περιοχές στα προάστια της πόλης, ενώ το τελευταίο διάστημα οι απώλειες μετρούν 10 πουλερικά και 10 περίπου αμνοερίφια.

giorgos katsanevas

Ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, Γιώργος Αστρινός καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν δράση από κοινού προτού υπάρξουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο καθώς μια φωτογραφία και λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να καταποντίσουν το Ρέθυμνο από τον τουριστικό χάρτη.

giorgos astrinos

Κρίνεται απαραίτητη η λειτουργία κυνοκομείου από τον Δήμο Ρεθύμνου, όπως και η συνδρομή του συνόλου των σωμάτων ασφαλείας και βέβαια όσοι πάρουν το νόμο στα χέρια τους αφαιρώντας τη ζωή κάποιου αδέσποτου σκύλου, να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και οι ίδιοι τις συνέπειες του νόμου.

probata

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize