Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Με τους Διευθυντές των ξενοδοχείων της Αμμουδάρας ο Κώστας Μαμουλάκης

Με τους Διευθυντές των ξενοδοχείων της Αμμουδάρας ο Κώστας Μαμουλάκης

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και στελέχη της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, με τους Διευθυντές των ξενοδοχείων της Αμμουδάρας.

candia maris

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Διευθυντών στο ξενοδοχείο Candia Maris, είχε ως αντικείμενο να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, όπως είναι η καθαριότητα, η αστυνόμευση, η προβολή των μνημείων του Δήμου Μαλεβιζίου στους επισκέπτες της Αμμουδάρας, η διοργάνωση κοινών δράσεων στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των ξενοδοχείων, κ.α.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η Αμμουδάρα, αυτή η τόσο σημαντική περιοχή για το Δήμο μας, ήταν και παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Δημοτικής μας Αρχής. Από την πρώτη μέρα τη θητείας μας έχουμε επενδύσει με σημαντικά έργα στην ανάπτυξή της, όπως είναι οι πολλές διανοίξεις κάθετων οδών, τόσο προς την παραλία όσο και προς τη νότια πλευρά της λ. Α. Παπανδρέου, ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ανάδειξης του παραλιακού μετώπου, οι πλακοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων, οι παιδικές χαρές και οι δωρεάν χώροι στάθμευσης, σημαντικά έργα δημοτικού φωτισμού, κ.α. πάντα στα πλαίσια που μας επιτρέπει η γενικότερη οικονομική κατάσταση.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια αυτή, το επόμενο διάστημα ξεκινάμε κι άλλα σημαντικά έργα βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ενώ με χαρά ανταποκριθήκαμε και στην πρόσκληση των διευθυντών των ξενοδοχειακών μονάδων, γιατί πιστεύουμε ότι οι στόχοι είναι κοινοί και μέσα από τέτοιες συνεργασίες, μπορεί να ωφεληθεί τα μέγιστα ο κάθε επισκέπτης της Αμμουδάρας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μαλεβιζίου Γ. Μανουσάκης, οι Αντιδήμαρχοι Α. Σαλούστρος, Θ. Κύρκος, Χ. Κουτσογιάννης, Γ. Βαλτζάκης, Γ. Αεράκης, Μ. Παπαδομανωλάκης, η Πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Ε. Αποστολάκη, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαβάκης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Γαζίου Γ. Κοτσιφός.

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

«Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου κατοχυρώνεται το δικαίωμα της επαναπρόσληψης – Αιτήσεις μας  μέσω του Σωματείου τον Γενάρη»

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι ,               Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας  , ανακοινώνει  στα μέλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize