Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / Μάχη για την καταπολέμηση της παράνομης ρίψης μπάζων

Μάχη για την καταπολέμηση της παράνομης ρίψης μπάζων

Καθημερινά δίνουν μάχη με την παράνομη ρίψη μπάζων τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Ρεθύμνου με αποκορύφωμα την περιοχή νότια του κόμβου Ατσιποπούλου, η οποία αντί να αποτελεί χώρο πρασίνου, έχει μετατραπεί σε μικρή χωματερή παρά την προειδοποιητική σήμανση, με αποτέλεσμα η επιβολή των τσουχτερών προστίμων που προβλέπει ο νόμος να μοιάζει με μονόδρομο. Υπάλληλοι του Δήμου Ρεθύμνου, περιπολούν τις υποψήφιες περιοχές για παράνομη εναπόθεση μπάζων με την εικόνα να έχει βελτιωθεί στις ανατολικές περιοχές του δήμου, όχι όμως και στον κόμβο Ατσιποπούλου όπου παρά τους συνεχείς καθαρισμούς, τα μπάζα αυξάνονται και πληθύνονται με το πιο αποκαρδιωτικό γεγονός να είναι ότι επί το πλείστον τα μπάζα αυτά φέρεται να τα ρίχνουν «επαγγελματίες» ως εύκολη λύση.

mpaza kombos atsipopoulou (1) mpaza kombos atsipopoulou (5) mpaza kombos atsipopoulou (4) mpaza kombos atsipopoulou (3) mpaza kombos atsipopoulou (2)

Σε μικρή χωματερή έχει μετατραπεί και το τέλος της ανάπλασης της οδού Κουρμούλη στα όρια δικαιοδοσίας Δήμου και Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου, όμως υπάρχει συνεννόηση για αποκατάσταση του περιβάλλοντος από τον εργολάβο, περίφραξη από τον δήμο, ώστε η είσοδος της πόλης από τον κόμβο Σπηλίου να είναι ευπρεπής. Όσοι δημότες επιθυμούν να εναποθέσουν μπάζα μπορούν να το πράττουν σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Καθαριότητας και όχι ανεξέλεγκτα τηλεφωνώντας στο 28310-57940.

mpaza kourmouli (1) mpaza kourmouli (2) mpaza kourmouli (3) mpaza kourmouli (4)

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ρέθυμνο: Συμβασιούχοι καθαριότητας – Άγνωστο το αν και πότε θα επιστρέψουν στην εργασία – Σχεδόν οι μισοί φάκελοι με λάθη

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Στον αέρα παραμένει το εργασιακό μέλλον των συμβασιούχων καθαριότητας στους δήμους …

Σχόλια

Font Resize