Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιοχής γηπέδου Σοχώρας – Πλατείας Νομαρχίας – Οδού Κεφαλογιάννηδων – Οδού Μελισσηνού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιοχής γηπέδου Σοχώρας – Πλατείας Νομαρχίας – Οδού Κεφαλογιάννηδων – Οδού Μελισσηνού

anaplasi ditikou paraliakou metopou (15)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ολοκλήρωσης του έργου « Βιοκλιματικές αναπλάσεις ανοικτών δημοσίων χώρων Δήμου Ρεθύμνης – δυτικό παραλιακό μέτωπο, στην περιοχή του γηπέδου Σοχώρας. Στο πλαίσιο αυτών των εργασιών ενημερώνουμε τους συμπολίτες οδηγούς ότι από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 8 το πρωί μέχρι και την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 8 π.μ., θα είναι κλειστή η περιφερειακή οδός (Κεφαλογιάννηδων) από το ύψος του λιθόστρωτου δρόμου ανάβασης στο Φρούριο Φορτέτζα (από την πλευρά του περιφερειακού) μέχρι και τη συμβολή της με την πλατεία όπου γίνονταν η λαϊκή αγορά κάθε Σάββατο (περιοχή ΒΔ της Πλατείας Δικαστηρίων).

Οι συμπολίτες οδηγοί που κινούνται στην οδό Αρκαδίου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η κυκλοφορία θα διαμορφωθεί ως εξής: οδός Μελισσηνού – νέα Πλατεία Νομαρχίας – οδός Πρεβελάκη – οδός Δημακοπούλου ή μέσω της οδού βόρεια των Δικαστηρίων προς το ΚΤΕΛ.
Όσοι εκ των συμπολιτών επιλέξουν τη διαδρομή μέσω της οδού Κεφαλογιάννηδων με κατεύθυνση τη Φορτέτζα, στο ύψος του ΚΤΕΛ θα οδηγούνται προς την άνοδο της Πλατείας Δικαστηρίων και από εκεί προς την οδό Δημακοπούλου.
Για την ασφάλεια και τη διευκόλυνση των διερχομένων αλλά και την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών θα υπάρχει ειδική σήμανση την οποία παρακαλούμε πολύ τους οδηγούς να συμβουλεύονται ώστε να αποφευχθεί ταλαιπωρία και ατυχήματα. Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά για τη συνεργασία και την κατανόηση.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Από το Ρέθυμνο στις ΗΠΑ για τον τουρισμό!

Συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνου στο Greek Panorama στην Αμερική Επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το …

Σχόλια

Font Resize